Lumea este plina de oameni care vor sa o schimbe.

Mai degraba din cauza gloriei pe care o presupune aceasta provocare si mai putin datorita responsabilitatii pe care o resimt. Noi, cei de la BADSI ne dorim sa ne schimbam in primul rand pe noi in niste oameni mai buni. Facand asta cu responsabilitate, avem sansa sa devenim un exemplu si sa schimbam in mod real particica de lume numita “in jurul meu”.

Avem norocul de a ocupa o pozitie de top, pe o piata dinamica in tara cu cea mai mare crestere economica din UE. Ne propunem sa ne consolidam acesta pozitie, creand un context care sa ofere cea mai placuta experienta posibila pentru colegii, clientii si partenerii nostri.

Prea multe companii se concentreaza pe rezultatele financiare.

Companiile sunt considerate de succes pentru ca au un profit mare, in timp ce angajatii lor sunt in pragul disperarii, suferind de diverse forme de depresii si epuizari.
Sigur, si pentru noi performanta financiara este foarte importanta. La fel cum este harta importanta pentru un calator- trebuie sa se asigure ca urmareste traseul pe care si l-a propus, dar scopul calatoriei este acela de a se bucura de peisaje si a invata lucruri noi.

Ne propunem sa ducem mai departe cultura bunului-simt pe care am invatat-o de la fondatorul nostru si asta presupune probabil ca la un moment dat BADSI sa devina un loc de educatie.