Skip to main content

MAȘINA TA, LA SCHIMB CU NOUA TA MAȘINĂ.

Industria auto de vehicule noi se află într-o continuă schimbare generată de criza aprovizionării cu semiconductori. Există o atenție sporită pentru mașinile second-hand, fapt pentru care este un moment oportun să faci o schimbare.

Îți oferim o evaluare generoasă pentru mașina pe care deja o conduci și finanțare avantajoasă atunci când optezi pentru Noul Nissan Micra prin programul de buy-back oferit de BADSI.

În plus, beneficiezi de primă de casare în valoare totală de 12.000 LEI (TVA inclus) prin programul Rabla 2022. Află mai multe detalii despre acest program de la consultantul tău dedicat BADSI.

CÂND ALȚII ÎNCĂ AȘTEAPTĂ, TU DEJA O CONDUCI.

Știm că mașinile noi au termene de livrare din ce în ce mai mari. Uneori poți aștepta până la 12 luni înainte de a te putea bucura de modelul pe care l-ai ales. Noi am anticipat situația din industrie și ne-am pregătit pentru toate provocările pe care le-a generat.

Ne mândrim cu faptul că putem garanta livrare rapidă, eficientă, impecabilă pentru ca tu să te bucuri de toate călătoriile alături de noul tău Micra.

NOUL NISSAN MICRA.

SPAȚIU, CONFORT

ȘI STIL.

de la 14.199 € (TVA inclus)

prin programul Rabla 2022

DOBÂNDĂ 0%

PRIN CREDIT PROMO PACK.

Descoperă Noul Micra acum printr-o finanțare avantajoasă cu 0% dobândă. Află termenii și condițiile mai jos:

 

  • Avans de minimum 50% și maximum 70% din valoarea totală a automobilului.
  • Perioadă: 30 luni.
  • Dobândă: 0% pe întreaga perioadă a contractului.
  • Comision analiză dosar: 270 lei.
  • Comision administrare (cost lunar): 55 lei.
  • Asigurare „Trafic Accident” (cost lunar): 17 lei.

ÎNDRĂZNEȚ.

PERFECT PENTRU ORAȘ.

Având un design îndrăzneț și sportiv, Noul Nissan Micra este gata să înceapă călătoria în jungla urbană alături de tine.

Cu o lungime de 4 metri, linia plafonului care pare că plutește și mânerele ascunse ale ușilor din spate, Micra îmbină designul îndrăzneț cu versatilitatea unui hatchback cu 5 uși. Compactă la exterior, spațioasă în interior, îți oferă bucuria de a conduce și beneficiază de scaune confortabile, ergonomice, anti-oboseală, cu materiale moi și design expresiv. Micra are grijă de tine atunci când ești în oraș, pe autostradă sau oriunde în altă parte. Datorită tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, te ajută să o conduci cu mai multă încredere și te menține în siguranță.

Descoperă noul Nissan Micra pe larg, la un click distanță.

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

  • Mașina ta are un an de fabricație începând cu 2013.
  • Mașina ta are un rulaj de maximum 120.000 km.
  • Mașina ta are un istoric de service certificat.
  • Mașina ta este întreținută în conformitate cu recomandările producătorului.

ȚI-AM STÂRNIT CURIOZITATEA?

Completează câmpurile de mai jos cu datele tale de contact, iar noi te vom contacta în maximum 24h din momentul în care primim informațiile.

DESCOPERĂ TOATE OFERTELE DE BUYBACK DIN PORTOFOLIUL BADSI