PASIUNE PÂNĂ LA LINIA ROȘIE

PASIUNE FĂRĂ LIMITE

Cu motorul său V6 de 344CP, roțile mai late pe spate și suspensia adaptată pentru competiție, Nissan 370Z NISMO este cea mai reprezentativă mașină Z de până acum

PUTERE DE OPRIRE LA COTE MAXIME

Nissan 370Z are cele mai mari discuri de frână montate până acum pe un model 370Z – dar 370Z NISMO face încă un pas înainte. Inspirându-se din tradiția GT-R, este dotat cu furtunuri de frână de înaltă rigiditate și cu lichid de frână de înaltă performanță, pentru o senzație fermă în pedala de frână, chiar și în cele mai dificile condiții.

JANTE DE ALIAJ FORJATE

Jantele de 19″ din aliaj de aluminiu forjat, cu finisaj NISMO în două nuanțe, sunt echipate cu anvelope Bridgestone Potenza S001 cu profil jos. Jantele sunt cu 2,5 cm mai late pe spate, pentru un plus de aderență.

SUSPENSIE AJUSTATĂ PENTRU CURSE

Când dorința de a ieși pe pistă atinge cote maxime, suspensia reglată pentru competiții va satisface chiar și cel mai exigent pilot – mulțumită arcurilor și amortizoarelor cu rigiditate mare, dublate de bare anti-ruliu mai groase pe față.

AMORTIZOARE ANTI-VIBRAȚII ȘI ȘASIU RANFORSAT

Amortizoarele montate în poziție avansată în partea din față și direct sub portbagaj în partea din spate contribuie la diminuarea vibrațiilor caroseriei, pentru control maxim și direcție precisă. Nissan 370Z NISMO este prevăzut și cu o bară suplimentară care unește cele două amortizoare din față și contribuie la îmbunătăţirea rigidității vehiculului.

EȘAPAMENT DUBLU CU EVACUARE LIBERĂ

Sistemul de eșapament cu evacuare liberă și două țevi reduce presiunea cu până la 30%. Rezultatul: putere maximă și reacții rapide în plaja de turații superioară pentru adrenalină și senzații tari, plus un sunet incredibil de atrăgător.

AERODINAMICA

VICTORIA ASUPRA VÂNTULUI

A fost nevoie de decenii de experiență în domeniul curselor și de ani de testare în tunelul aerodinamic pentru a proiecta profilul aerodinamic al Nissan 370Z coupé și pentru a obține manevrabilitatea incredibilă din prezent, dar inginerii de la NISMO au mers și mai departe, reușind să obțină o forță de apăsare superioară pe roțile motoare fără a a afecta linia generală sau coeficientul aerodinamic al mașinii.

PROIECTAT PENTRU REZISTENȚĂ MINIMĂ LA ÎNAINTARE

Caroseria Nissan 370Z NISMO creează o forță de apăsare semnificativă, fără a face totuși compromisuri în ceea ce privește aerodinamica. Caracteristicile inovatoare includ un spoiler frontal redesenat, extensii ale pragurilor, un difuzor de curent în spate și un spoiler de hayon de dimensiuni mari. Arată spectaculos și, mai important, demonstrează caracterul 370Z NISMO.

PORTANȚĂ ZERO

A fi întotdeauna în frunte înseamnă a evolua constant. Din acest motiv, pachetul aerodinamic al Nissan 370Z NISMO a fost îmbunătățit și mai mult după testarea ultimei versiuni pe pista de curse. Aspectul actual este mai agresiv, iar spoilerul din spate a fost coborât pentru a crește forța de apăsare pe roți.

SEMNĂTURA NISSAN NISMO: TUROMETRUL ROȘU

Nissan 370Z NISMO are un turometru iluminat în roșu aprins exact în centrul panoului de instrumente, astfel încât vei ști întotdeauna cât accelerezi motorul de 344CP al mașinii.

SCAUNE RECARO TAPIȚATE CU MATERIAL ADERENT

Scaunele Recaro îți susțin perfect coloana, chiar și în cele mai strânse viraje. Tapițeria din piele în contrast cu inserțiile din Alcantara cu aderență mare, scaunele cu design ergonomic, tetierele integrate, susținerea laterală fermă și logo-ul NISMO brodat te vor face să te simți ca un adevărat pilot.

DESIGN ORIENTAT SPRE PERFORMANȚĂ

Totul este la îndemână și ușor de accesat – comenzile de pe consola centrală sunt proiectate pentru a fi ușor identificate printr-o simplă atingere. Cotiera centrală joasă facilitează schimbarea rapidă a vitezelor, iar volanul se adaptează perfect stilului tău de condus.