Mașina de familie care se adaptează la nevoile tale

Cu până la 7 scaune care pot fi rabatate și reconfigurate, e-NV200 Combi este proiectat să se plieze în jurul tău, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor tale. Rabatați unul sau două scaune pentru a face mai mult spațiu pentru bagaje, sau întoarceți un întreg rând înainte, orizontal sau vertical pentru a vă personaliza spațiul. e-NV200 Combi este creat să rezolve toate problemele legate de spațiu și depozitare.

Capacitatea interioară a noului Nissan e-NV200 Combi

Nissan e-NV200 Combi îți permite configurarea spațiului interior într-un mod simplu și rapid. Cu o înălțime de 1,36 m și o lungime de 2,8 m, mașina se descurcă excelent cu bagajele tale.

Fie că alegi să transporți diverse încărcături, sau să îți scoți familia la o plimbare, Nissan e-NV200 Combi este sufficient de flexibilă să le facă pe amndouă.

O mașină agilă și bine echipată

Ai o mașină care se pliază pe nevoile tale de depozitare. Folosește funcția de rotație a scaunelor pentru a maximiza spațiul disponibil la bordul noului e-NV200 Combi.

Vezi dimensiunile noului Nissan e-NV200 Combi

Mulțumită exteriorului compact și dimensiunilor de la interior, Nissan e-NV Combi este mașina electrică perfectă pentru familie. Mașina a fost creată cu dimensiunile perfecte să permită șofatul lejer în oraș, în timp ce vă bucurați de un spațiu de depozitare generos.

A

1.5 M

B

524 MM

C

1.36 M

ÎNCĂRCATURĂ MAXIMĂ

658 KG

Raza strânsă de întoarcere

Cu o rază întoarcere de doar 11,1 m, manevrarea în interiorul și în afara orașului se realizează cu foarte mare ușurință în Nissan e-NV200 Combi. Puteți lăsa copiii la școală, să faceți cumpărături și să vă parcați mașina în cele mai înguste spații de parcare, mașina se pliază pe nevoile fiecăruia.

Condu cu ușurință în oraș

Labirintul urban se deschide în fața lui Nissan e-NV200 Combi, mașina electrică de familie. Agilă și ușor de condus, se strecoară în spații mici de parcare și navighează pe străzile înguste, toate acestea cu 0 emisii.

2 locuri

2,940L

3 locuri

PÂNĂ LA 1.36M

4 locuri

PÂNĂ LA 2.8 M

5 locuri

2,110L

6 locuri

2,940L

7 locuri

870 L