SIGURANȚĂ AVANSATĂ

NAVARA – UN PICK-UP CARE ARE GRIJĂ DE TINE

Nissan acordă o importanță sporită siguranței și acest lucru ghidează toate activitățile de inginerie și dezvoltare pe care le facem pentru fiecare vehicul. O serie de sisteme avansate vă ajută să gestionați situațiile neașteptate și să reduceți riscul de rănire în cazul unei coliziuni.

ECHIPAMENTELE DE INTERIOR

SPAȚIUL DE CARE AI NEVOIE. ECHIPAMENTELE PE CARE LE VEI APRECIA

Ia cu tine tot ce ai nevoie. Interiorul flexibil al Nissan Navara îți oferă spațiu de depozitare suficient. Un torpedou generos, consola centrală și buzunarele laterale ale ușilor din față își păstrează lucrurile importante la îndemână. Spațiile de depozitare de sub bancheta spate disponibile în versiunile King Cab și Double Cab îți protejează bunurile de valoare

CLIMATIZARE AUTOMATĂ CU DOUĂ ZONE 

Cu funcția de climatizare pe două zone, atât tu cât și pasagerul din față vă puteți ajusta temperatura independent, astfel încât fiecare să se simtă confortabil.

BUTONUL START AND STOP

Nu mai este nevoie să scotocești după chei. Pornește motorul și demarează fără să scoți cheia din geantă sau din buzunar.

CHEIA INTELIGENTĂ

Intră și pornește. Cu cheia inteligentă Nissan poți să deschizi Nissan Navara prin simpla apăsare a unui buton aflat pe mânerul portierei, fără a scoate cheia din buzunar sau din geantă.

O MULTITUDINE DE SPAȚII DE DEPOZITARE

Păstrează lucrurile importante de care ai nevoie la îndemână. Torpedoul Navara îți oferă spațiu pentru depozitarea lanternei, a mănușilor de lucru, a uneltelor sau a trusei de prim ajutor.

Buzunarele generoase din ușile din față permit depozitarea cărților, dosarelor sau chiar a unei tablete. De asemenea este un spațiu perfect pentru depozitarea sticlei de apă.

Nu uita să iei apă pentru drum! Suporturile de pahare adânci sunt perfecte pentru o călătorie lungă.

Protejează ochelarii atunci când nu îi folosești. Deschide compartimentul din plafon și ia-i de acolo atunci când ai nevoie de ei.

Ține-ți lucrurile în siguranță! Cutiile de depozitare utile, ascunse sub scaunele din spate al cabinelor Double Cab și King Cab păstrează lucrurile în siguranță.

Sisteme de siguranta

LED-URI PENTRU VIZIBILITATE CRESCUTĂ

Pentru a vedea și a fi văzut! Farurile cu tehnologie LED* ale pick-up-ului Navara nu se remarca doar prin design, ci contribuie și la observarea rapida a vehiculului tau în trafic, fie că este zi sau noapte (*disponibile pentru anumite niveluri de echipare).

SISTEMUL AUTOMAT DE APRINDERE A FARURILOR

Să fie lumină! Luminile de poziție se aprind automat atunci când pornești motorul, iar faza scurtă se aprinde automat, când nivelul luminii este scăzut. Dacă uiți să stingi farurile când ajungi la destinație, acestea se vor stinge singure. Funcția Follow Me Home mai păstrează însă farurile aprinse pentru scurt timp de la oprirea motorului, astfel încât acestea să îți lumineze drumul până la ușă.

Dacă transporți o încărcătură grea, sistemul electronic de distribuție a forței de frânare (EBD) are grijă de tine crescând forța de frânare pe roțile din spate.

Pick-up-ul Nissan Navara este prevăzut cu șapte airbag-uri: frontale, laterale, pentru scaunele din față, cortină pentru toți pasagerii și un airbag suplimentar pentru genunchii conducătorului auto.

Ajutându-vă să vă mențineți pe direcția dorită, Sistemul de Controlul Dinamic al Vehicului monitorizează direcția și frânarea. Dacă este necesar, acesta reduce puterea motorului și aplică presiune de frânare pe anumite roți pentru a te menține în siguranță.

Încredere deplină. Sistemul de control al tracțiunii (Traction Control System) detectează când o roată începe să piardă aderența și scade forța de tracțiune distribuită către roata respectivă sau acționează frâna pentru a restabili aderența, astfel încât Navara să beneficieze de aderență optimă chiar și pe cele mai alunecoase suprafețe.

Oprește în siguranță cu sistemul avansat ABS al Nissan Navara. Acesta împiedică blocarea roților atunci când ești obligat să frânezi brusc, astfel încât să poți ocoli obstacolul în siguranță în timp ce frânezi.

3 CULORI, UN STIL UNIC

O alegere grea între culorile: Black Metallic, Pearl White sau Dark Grey.

ACCESORII POTRIVITE STILULUI TĂU DE VIAȚĂ

Alege accesoriile originale Nissan care se potrivesc stilului tău de viață: robuste, tailor-made, proiectate să se potrivească perfect cu vehiculul tău.

HARD-TOP

  CÂRLIG DE REMORCARE

SUPORT PENTRU BICICLETE