VOPSITORIE AUTO CU SERVICII COMPLETE
O vopsire auto bine realizata face ca masina ta sa iasa in evidenta fata de restul. Fie ca vrei sa repari urmele unei coliziuni, sa intineresti o masina mai veche sau sa schimbi aspectul masinii tale preferate, Badsi iti este alaturi prin servicii complete ce includ constatarea in cazul unei daune, vopsitorie auto la standarde de cea mai inalta calitate si tinichgerie.

Service-ul nostru poate realiza o varietate de servicii de vopsitorie auto, de la mici reparatii pentru acoperirea unor zgarieturi sau lovituri, pana la vopsirea completa a autoturismului.

Ne ocupam de retusuri, polish, reparatii zgarieturi bumper, vopsire elemente, restaurare, vopsire integrala.

Iti vom reda o masina care va parea ca noua, spre incantarea privirii.

OFERIM SERVICII DE VOPSITORIE AUTO UTILIZAND CELE MAI MODERNE TEHNOLOGII, CLIENTUL AVAND POSIBILITATEA DE A VIZUALIZA IN TIMP REAL REALIZAREA LUCRARII.
Rafturi cu vopseluri auto
Vopsitor auto pregatind suprafatele unui element pentru vopsire
Slefuire element auto pentru vopsire
Vopsitor lucrand in vopsitoria auto din Bucuresti
Lucrari de vopsitorie auto in service-ul Badsi Pipera, sector 2
Constatare reparatie de vopsitorie auto
Combinarea vopselurilor auto in vopsitorie
Vopsire contraaripi
CALITATE FARA COMPROMIS
Aici, la service-ul auto Badsi din Soseaua Pipera nr. 50 A, te asteptam cu punct de Preluare/Predare a autovehiculelor avariate. Badsi dispune de un personal dedicat si bine instruit in departamentul de vopsitorie si tinichigerie, capabil sa execute lucrari complexe.

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza la standarde de calitate specifice fabricantului. Specialistii Badsi isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne si economice metode tehnice, iar tu poti monitoriza de la distanta (prin webcam) efectuarea lucrarii, in timp ce tehnicienii echipei Badsi te pot informa despre evolutia reparatiei.

In acelasi timp, Badsi iti ofera la nevoie posibilitatea de a repara cu costuri minime de tinichigerie piese care ar necesita inlocuire.

DOTARILE VOPSITORIEI AUTO DIN SERVICE-UL BADSI
Cabina de vopsit de inalta performanta (si dimensiuni ce asigura posibilitatea vopsirii inclusiv a unor autovehicule de tip duba);
Statie de pregatire ultraperformanta;
Toate posturile de lucru din vopsitorie sunt dotate cu echipamente tehnice moderne, ce asigura furnizarea de aer comprimat si vacuum necesare functionarii sculelor special destinate unei activitati de vopsitorie profesionala;
Produsele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate, deoarece Badsi colaboreaza cu furnizori de renume in industria service-urilor auto, cum este Standox;
In acelasi timp, Badsi iti ofera la nevoie posibilitatea de a repara cu costuri minime de tinichigerie piese care ar necesita inlocuire.
Laboratorul de preparare si mixare a vopselelor din cadrul vopsitoriei este dotat cu toate dispozitivele si echipamentele pentru realizarea exacta a nuantei dorite, cat si a cantitatii optime necesare vopsirii diverselor elemente de caroserie. Astfel, Badsi lucreaza transparent, astfel ca tu sa poti economisi bani: executam doar lucrarile necesare si folosim strict materiile prime utile pentru masina ta.
Vopsirea autovehiculelor se realizeaza la standarde de calitate specifice fabricantului.
DETALII BADSI – SERVICE AUTO BUCURESTI

Echipa Badsi se bazeaza pe aceste argumente pentru ca ne dorim sa putem efectua lucrari de o calitate ireprosabila, iar clientul sa obtina rezultatele dorite. Acesta este scopul Badsi, pentru ca tu sa revii la Badsi si sa ne recomanzi cel putin o data!