Skip to main content
Daune & RCA

Ce sa faci la biroul de accidente usoare?

By 18/02/2023No Comments
Ce sa faci la biroul de accidente usoare? Daca ai facut un accident, nu poti sa faci amiabila din varii motive și masinile sunt deplasabile in conditii legale si de siguranta, ambele vor fi conduse pana la Biroul de Accidente Usoare al Brigazii de Politie Rutiera- Altfel se va apela la un serviciu de tractare. Locatia Biroului precum și o Lista cu Prestatori de servicii de tractare de incredere la noi pe blog in sectiunea Daune Este de preferat ca masinile (si soferii implicati), sa ajunga la Politie in acelasi timp. Acest lucru salveaza mult timp si complicatii generate de contestatii in tribunal samd.

Ce sa faci la biroul de accidente usoare?

Daca ai facut un accident, nu poti sa faci amiabila din varii motive și   masinile sunt deplasabile in conditii legale si de siguranta, ambele vor fi conduse pana la  Biroul de Accidente Usoare al Brigazii de Politie Rutiera– Altfel se va apela la un serviciu de tractare.  Lista cu Prestatori  de servicii de tractare de incredere

 

Este de preferat ca masinile (si soferii implicati), sa ajunga la Politie in acelasi timp. Acest lucru salveaza mult timp si complicatii generate de contestatii in tribunal samd.

Pasul 1: Biletul de ordine La prezentarea la Biroul de Accidente Usoare al Brigazii de Politie Rutiera ia un bilet de ordine. In cazul in care ambii soferi s-au prezentatat in acelasi timp, vor lua acelasi bilet de ordine. Intereseaza-te unde sunt birourile, pentru a fi salva timp in momentul in care veti fi chemati.

Pasul 1: Biletul de ordine

La prezentarea la  Biroul de Accidente Usoare al Brigazii de Politie Rutiera ia un bilet de ordine. In cazul in care ambii soferi s-au prezentatat in acelasi timp, vor lua acelasi bilet de ordine. 

 

Intereseaza-te unde sunt birourile, pentru a fi salva timp in momentul in care veti fi chemati.

Pasul 2: Declaratia pe proprie raspundere Fiecare sofer va completa cate o declaratie in fata politistului. Ambii soferi vor fi testati cu dispozitivul “alcohol test” existand posbilitatea putin intalnita de a fi testati si cu dispozitivul “drug test” Nu uita ca falsul in declaratii se pedepseste penal.

Pasul 2: Declaratia pe proprie raspundere

Fiecare sofer va completa cate o declaratie in fata politistului.

 

Ambii soferi vor fi testati cu dispozitivul “alcohol test” existand posbilitatea putin intalnita de a fi testati si cu dispozitivul “drug test”

 

Nu uita ca falsul in declaratii se pedepseste penal.

Pasul 3: Autorizatia de reparatie Indiferent de vina, fiecare sofer va primi o autorizatie de reparatie, valabila 30 de zile, in baza careia, cele doua masini vor putea fi reparate. Aceasta autorizatie le da dreptul de deplasare vehiculelor avariate, in situatia in care nu prezinta risc din punct de vedere tehnic. Dupa ce ai autorizatia de reparatie, urmeaza pasii dintr-unul din articolele de mai jos Cum imi repar masina daca am fost vinovat intr-un accident rutier? Cum se deschide un dosar de dauna RCA?

Pasul 3: Autorizatia de reparatie

Indiferent de vina, fiecare sofer va primi o autorizatie de reparatie, valabila 30 de zile, in baza careia, cele doua masini vor putea fi reparate. 

Aceasta autorizatie le da dreptul de deplasare vehiculelor avariate, in situatia in care nu prezinta risc din punct de vedere tehnic.

Dupa ce ai autorizatia de reparatie, urmeaza pasii dintr-unul din articolele de mai jos

 

Cum imi repar masina daca am fost vinovat intr-un accident rutier?

Cum se deschide un dosar de dauna RCA?

Author
Paul Badea
CEO|BADSI