CONECTEAZĂ-TE CU LUMEA DIN JURUL TĂU

TE MENȚINE CONECTAT

Cu Nissan Intelligent Mobility te conectezi cu lumea, orașul și prietenii tăi, de la bordul vehiculului tău Nissan JUKE 2018.

SISTEMUL DE SUNET BOSE® PERSONAL®

Poți să îți alegi muzica preferată, însă de ce nu personalizezi și felul în care se aude? Poți face acum acest lucru cu sistemul audio Bose® Personal® cu care este dotat Nissan Juke. Cu difuzoare încorporate în tetiera șoferului, sunt ca niște căști pe care le poți utiliza timpul deplasării. Ai chef să împărtășești experiența cu altcineva? Poți crea o scenă care să îți învăluie mașina în sunet. Muzica ta preferată nu s-a auzit niciodată mai bine.

CONFORTUL ȘI COMODITATEA NISSAN JUKE 2018

CONTROL CLIMĂ

Clima automată de pe Nissan JUKE 2018 reglează temperatura pentru a menține atmosfera răcoroasă și confortabilă în orice moment.

BUTON START/STOP

Pornește-ți Nissan-un JUKE folosind butonul de pornire inspirat de motocicletele sportive. Vei simți imediat tremurul motorului responsiv al acestui crossover, în timp ce indicatoarele de la bord vor parcurge secvența de pornire pentru a fi pregătite pentru o călătorie fără probleme.

SCAUNE ÎNCĂLZITE

Cu scaune încălzite, Nissan Juke este extrem de confortabil. Căldura se poate propaga prin scaunele din față la simpla atingere a unui buton. Te vei întreba cum te-ai putut descurca vreodată fără ele.

CHEIE INTELIGENTĂ

Cu cheia inteligentă Nissan poți debloca mașina printr-o simplă atingere a butonului de pe mânerul ușii, în timp ce cheia se află în buzunar sau în geantă. Datorită unui senzor inteligent de proximitate, acest sistem va funcționa numai pe ușa de care te apropii, ceea ce îl face ultra-convenabil și sigur.

UN CROSSOVER CU SPAȚIU ȘI VERSATILITATE

Poți face loc pentru bagajele de toate formele și dimensiunile în Nissan JUKE 2018. Rabatează toate scaunele din spate pentru a maximiza dimensiunea portbagajului sau rabatează doar un scaun din spate și scaunul pasagerului din față pentru a face loc unor obiecte mai lungi.

TOATE SCAUNELE RIDICATE

TOATE SCAUNELE RABATATE

RABATARE

PODEA TRANSPORT AJUSTABILĂ

SISTEMUL DE MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN ANVELOPE (TPMS)

Păstrează-ți anvelopele crossover-ului tău compact în condiții optime de performanță, economie și siguranță cu sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS). O alertă de pe tabloul de bord îți spune când presiunea anvelopei scade sub nivelul recomandat, astfel încât să nu irosești bani pe mai mult combustibil din cauza unui coeficient aerodinamic crescut generat de niște anvelope neumflate suficient.

ȘASE AIRBAG-URI STANDARD

În eventualitatea unui impact, și tu, și pasagerii sunteți protejați de coliziuni secundare grație celor șase airbag-uri.

PROGRAMUL DE STABILITATE ELECTRONICĂ

Sistemul Electronic de Stabilitate (ESP) Nissan te ajută să rămâi în control în timpul manevrelor dificile, cum ar fi o schimbare bruscă a benzii de circulație.