Skip to main content

Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan Qashqai model Acenta 1.3 benzina 138CP prin intermediul programului Rabla 2023

Nissan Qashqai 2022

Nissan Intelligent Mobillity

Nissan Intelligent Mobility vă face să vă simțiți confortabil și conectatat, bucurându-vă de călătorie. Conduceți cu o mai mare încredere știind că aveți un asistent de încredere în momentele dificile.

Sistem Inteligent de Frânare de Urgenţă cu funcţie pentru Detectare pietoni

Dacă există un risc de coliziune cu o mașină, pietoni, cicliști, sistemul detectează obiectele în mişcare și transmite un avertisment sonor și vizual, iar dacă este necesar poate acționa frâna pentru a reduce viteza sau chiar pentru a opri complet mașina.

Sistem Inteligent de Avertizare pentru Risc de Coliziune Frontală

Sistemul Inteligent de Avertizare pentru Risc de Coliziune Frontală este atent la cele două vehicule din fața ta. Când sistemul detectează o decelerare bruscă în față, îți transmite un avertisment sonor și vizual pentru a încetini.

Sistem inteligent de intervenție la părăsirea involuntară a benzii

Acest sistem detectează dacă ieși de pe banda pe care circuli fără a semnaliza. Sistemul avertizează, apoi cuplează frânele pentru a te ajuta să revii ușor pe banda de circulație.

Frânare automată spate

Te ajută să mergi în marșarier cu încredere. Dacă un obiect staționar sau un obstacol este detectat în spatele vehiculului tău, sistemul poate acționa automat frânele pentru a evita o coliziune.

Airbag central

Qashqai dispune de un airbag central care odată activat se poate extinde între ocupanți în timpul anumitor tipuri de coluziuni, pentru a reduce posibilitatea impactului la nivelul capului pentru ocupanți.

de la 28.790 EUR

Preț cu TVA

Pentru a afla opinia unui expert despre Nissan Qashqai, apasă play videoclipului de mai jos.

Versiuni Nissan Qashqai

Motorizare

Visia

Acenta

N-Connecta

Tekna

Tekna Plus

1.3 l 138CP mild-hybrid

Transmisie manuală

1.3 l 156CP mild-hybrid

Transmisie automată X-Tronic

ePOWER 188CP 2WD

Transmisie cu Raport Unic

Optiuni Nissan Qashqai

NISSAN LEAF

NISSAN JUKE

NISSAN X-TRAIL