Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan Qashqai model Visia 1.3 benzina 138CP prin intermediul programului Rabla 2020

Nissan Qashqai

Nissan Intelligent Mobillity

Un posesor de Nissan Qashqai nu va trece niciodată neobservat, pentru că nu își dorește asta. Acum poți conduce un crossover cu forme aerodinamice care sculptează spațiul din jurul său, iar tu ești în centrul acestei experiențe. Nu contează dacă ești singur la volan și ai o lume întreagă de cucerit sau vrei să împarți experiența cu familia și prietenii. Qashqai este acea mașină pe care nu trebuie să o schimbi atunci când ți se modifică statutul, pentru că te reprezintă în totalitate.

SISTEM INTELIGENT DE FRÂNARE DE URGENŢĂ

Sistemul inteligent de frânare detectează autovehiculele și pietonii aflați la distanță mică, transmite alerte pe bord și frânează automat dacă tu întârzii să o faci.

AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ

Senzorii identifică dacă părăsești banda fără a semnaliza și te avertizează printr-un semnal sonor. Sistemul identifică și mașinile aflate în unghiul mort pentru a evita incidentele provocate de lipsa vizibilității în oglinda retrovizoare.  

FARURI INTELIGENTE

Condusul noaptea poate fi o experiență relaxantă. Farurile inteligente se aprind automat odată cu scăderea luminozității și se adaptează direcției în care miști volanul pentru o vizibilitate optimă în curbe.

de la 21.240 EUR

Preț cu TVA

Pentru a afla opinia unui expert despre Nissan Qashqai, apasă play videoclipului de mai jos.

Motorizari

Benzina

Putere

138CP

Transmisie

Manuala

Emisii

154-162 g/km

Cuplu

240Nm/1600 RPM

Putere

157CP

Transmisie

Automata DCT

Emisii

158-165 g/km

Cuplu

270Nm/2000 RPM

Motorina

Putere

114CP

Transmisie

Manuala/Automata DCT

Emisii

138-144 g/km

Cuplu

260Nm/2000 RPM

Putere

148CP

Transmisie

Manuala/X-Tronic

Emisii

144-183 g/km

Cuplu

340Nm/1750 RPM

Optiuni Nissan Qashqai

NISSAN LEAF

NISSAN X-TRAIL

NISSAN MICRA