Skip to main content

Nissan Intelligent Mobillity

Nissan Intelligent Mobility vă face să vă simțiți confortabil și conectatat, bucurându-vă de călătorie. Conduceți cu o mai mare încredere știind că aveți un asistent de încredere în momentele dificile.

 

ProPilot

Vă ușurează deplasarea, menținându-vă distanța prestabilită și vă ajută să vă mențineți centrat pe banda dvs.

Display tip Head-Up

HUD afișează informații precum indicațiile de limitare a vitezei în câmpul vizual al șoferului, printr-o proiecție a imaginii pe parbriz.

Ecran 12.3″ FULL TFT

Cu diferite opțiuni personalizabile, display-ului de bord de 12,3” complet digital vă permite să adaptați afișajul la stilul dvs. personal.

Tehnologii de siguranță și conducere asistată

O paletă complexă de tehnologii care lucrează pentru tine.

Menține distanța pe autostradă. Măsoară distanța față de  vehiculul din față, controlând accelerația și decelerarea  pentru a menține automat o distanță de urmărire adecvată la viteza setată.

Este atent la cele două vehicule din fața ta. Când sistemul detectează o decelerare bruscă în față, îți transmite un avertisment sonor și vizual pentru a încetini

Te ajută să mergi în marșarier cu încredere. Dacă un obiect staționar sau un pieton este detectat în spatele vehiculului tău, sistemul poate acționa automat frânele pentru a evita o coliziune.

Monitorizează zona din fața vehiculului depistând vehicule sau pietoni, ajutând la evitarea sau reducerea urmărilor în cazul unui accident.

II utilizează o multitudine de tehnologii care să te ajute să eviți părăsirea neintenționată a benzii de rulare. Te menține pe centrul benzii intervenind asupra direcției volanului sau frânând în situații de urgență

Control la distanță

Utilizați aplicația NissanConnect Services (4) pentru a bloca și debloca ușile de la distanță, a aprinde luminile și a acționa claxonul.

Asistent Personal Inteligent cu Control Voce

Amazon Alexa® și Google Assistant ™ vă permit să interacționați cu mașina dvs. din confortul casei dvs.

Alerte inteligente

Primiți alerte atunci când vehiculul dvs. părăsește o limită geografică sau depășește o anumită limită de viteză.

 Hărți îmbunătățite & Trafic live

Noul Qashqai vă permite să vă planificați călătoria folosind hărțile TomTom®. Puteți să actualizați în mod constant traseul pentru a vă menține departe de blocajele de trafic.