Skip to main content

Nissan Intelligent Mobillity

Călătoriile împreună sunt mai captivante. Tehnologiile Nissan Intelligent Mobility redefinesc modul în care conducem și integrăm mașinile în viața noastră te aduc mai aproape de ceilalți și te conecteaza cu lumea înconjuratoare. Îți transformă viața întro călătorie mai lină, mai sigură și mai energizantă în fiecare zi.

PARCAREA LATERALĂ

Nicio parcare nu va mai fi o provocare! Aliniază Nissan X-Trail cu spațiul în care dorești să parchezi și lasă sistemul să te ghideze.

PARCAREA CU SPATELE

Poți conta pe camera video pentru marșarier atunci când mergi cu spatele.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Cele patru camere video îți oferă o vedere panoramică 360º asupra vehiculului tău, cu posibilitatea de a selecta prim-planuri separate atât pentru camera din față cât și din spate sau din lateral, de la nivelul bordurii.

RECUNOAŞTERE INDICATOARE RUTIERE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AVERTIZARE UNGHI MORT

Sistemul inteligent Nissan te avertizează atunci când un alt vehicul este detectat în unghiul mort din spatele vehiculului tău.

DETECTARE OBIECTE ÎN MIŞCARE

Folosind sistemul Around View Monitor și tehnologii de tip radar pentru a monitoriza constant mediul înconjurător: Nissan X-Trail te va avertiza atunci când există obiecte sau persoane aflate în mişcare în jurul vehiculului. Fie ca sunt copii sau dacă este vorba despre un cărucior de cumpărături, Nissan X-Trail va avea grijă sa te avertizeze din timp.

AVERTIZARE PENTRU TRAFIC SPATE

Sistemul te va notifica în privinţa traficului din spatele vehiculului tău atunci când iesi din parcare cu spatele.

MORE FEATURES THAT STEP IN TO HELP

SISTEMUL INTELIGENT DE CONTROL AL CONFORTULUI ÎN TIMPUL DEPLASĂRII

Nissan Qashqai frânează uşor la trecerea peste denivelări pentru ca tu să te bucuri de mai mult confort în timpul călătoriei tale

SISTEM 4X4 INTELIGENT

Sistemul maximizează tracțiunea, atât pe șosea cât și pe teren accidentat. Cu ajutorul computerului de bord și a senzorilor, sistemul  inteligent depistează derapajul roților și distribuie instantaneu până la 50% din cuplu către puntea spate.

SISTEM INTELIGENT DE FRÂNA MOTOR

Nissan X-Trail știe când vrei să faci un viraj. Tehnologia controlează transmisia CVT în viraje pentru a se comporta precum o cutie de viteze manuală, amplificând frâna de motor pentru a reduce viteza la intrarea în viraj, accelerând la ieșire.

FUNCȚIE AUTO-HOLD

Funcția auto-hold menține autovehiculul în poziția de staționare fără ca tu să fii nevoit să acționezi pedala de frână sau frâna de mână.