Skip to main content
Nissan

Noul Nissan X-Trail 2023: Asa da, Nissan!!!

By 04/03/2023No Comments
Nissan X-Trail Nissan dealer Bucharest Nissan dealership Bucharest Nissan X-Trail in Bucharest Crossover SUV Family car Versatile car Affordable SUV Nissan dealer Nissan dealership Nissan X-Trail Nissan X-Trail for sale Buy Nissan X-Trail Nissan X-Trail dealer Nissan X-Trail dealership Nissan X-Trail near me Nissan X-Trail price New Nissan X-Trail Nissan X-Trail review Nissan X-Trail specs Nissan X-Trail interior Nissan X-Trail exterior Nissan X-Trail features Nissan X-Trail dimensions Nissan X-Trail fuel economy Nissan X-Trail safety Nissan X-Trail performance Nissan X-Trail comfort Nissan X-Trail versatility Nissan X-Trail reliability Buy Nissan X-Trail Nissan X-Trail Bucharest Buy Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail dealer Bucharest Nissan X-Trail dealership Bucharest New Nissan X-Trail Bucharest Used Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail for sale Bucharest Nissan X-Trail price Bucharest Test drive Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail specs Bucharest Nissan X-Trail review Bucharest Nissan X-Trail features Bucharest Nissan X-Trail crossover Bucharest Family car Nissan X-Trail Bucharest Affordable SUV Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail financing Bucharest Nissan X-Trail promotions Bucharest Nissan X-Trail leasing Bucharest Nissan X-Trail test drive Nissan X Trail test drive Bucharest

Noul Nissan X-Trail 2023: Asa da, Nissan!!!

 BADSI vinde Nissan de mai bine de 30 de ani. Am fost primii importatori ai acestei mărci în România și Moldova. Am fost aici cand a aparut Primera Fusion- prima masina cu camera de marsarier, Qashqai – primul crossover din istorie, Patrol Y61, GTR… înțelegi ideea. 

NICIODATĂ în istoria acestui brand un model nu a mai fost atât de bine pozitionat fata de competitie cum este X Trail-ul in 2023. Este atat de BUNA mașina asta, incat a o lauda în cuvinte ni se pare ca nu ii face cinste. TREBUIE CONDUSA!  

Ne-am intors la design and build Japonez 🇯🇵 . Paul Badea – fondatorul BADSI este cu siguranță acum în ceruri și da un spritz din partea lui “la toata lumea!” 😇 🍷

Nissan X- trail Design

 E premium. De la sigla la tehnologia farurilor, linii și mai ales culoarea Champagne 🍾, care e preferata noastra- masina nu mai este in clasa de volum, oricat de mult a evoluat clasa în general in ultimii ani. 

 

Nissan X-trail Performanță

 Pe langa motorizarea ce 1.5 benzina 161cp/300nm mild hybrid, Xtrail-ul face cinste tehnologiei e4orce printr-o tractiune integrala full electrica (211cp/330nm) cu cate un motor pe fiecare punte, alimentate de un motor termic de 1.5 benzina- cu rol de generator. 

Nu zicem decat ca, am furat Xtrailul nostru e4orce pentru o minivacanta de ski in Austria, incaltat- e adevarat- cu niste Nokian-uri respectabile. Am alergat un Q7 2021 bine incaltat și el, pe serpentinele alea inguste din zona rurala a Zillertal-ilor, pana a tras pe dreapta și ne-a lasat sa trecem cu un semn subtil de respect de pe margine. Este ALTCEVA. Nu are nicio legatura cu controlul tractiunii de la o masina cu motorizare clasica. Nu e numai sigura 🛟, nu e numai performanta 🔝, este o placereeeeee ❤️‍🔥! TREBUIE CONDUSA! 

 

Nissan X-trail  Tehnologie

 Am zis de e4orce. Apple CarPlay și Android Auto se misca la nivel cu ORICE producator din industrie, iar integrarea cu sistemele mașinii este mai bine realizata ca la multe mărci premium, cei 35’ de ecrane fiind folosite in perfecta simbioza cu butoanele fizice- din nou se vede Japonia ㊗️

 

Nissan X-trail Siguranță

 Aici Nissan a stat din ce în ce mai bine în ultimii 20 de ani. Pentru prima oară, X-trail se apropie de Volvo la NCAP și îl bate la siguranța copiilor.

 

Nissan X-trail Comfort

 Parcarea automată și menținerea benzii prin ProPilot +NaviLink FUNCȚIONEAZĂ. Exact asa cum ti-ai dori. Nu ai nevoie de nicin manual, nu se împiedică de vitrine strălucitoare și guri de canal, face ce te astepti.

Tot in tura de Austria, adica 3000 km dus-intors ne-am dat seama ca masina gandeste. Se adaptează la stilul de mers. Am creat o relatie. 

Nissan a suferit traditional la doua capitole: microfonul car kit-ului și calitatea imaginilor furnizate de camere. Le-au rezolvat pe amandoua: nu numai ca auzi musca dacă e în interior, o și vezi dacă e pe bordura. Nu e vrajeala de marketing. 🤞❣️

 

Concluzie

 O sa zicem doar atat: anul trecut pe vremea asta, ne puneam serios problema daca sa mai continuam cu Nissan, din care am vandut 100 de masini tot anul și despre care existau zvonuri că va ieși din Europa, în condițiile în care business-ul de multibrand ne aducea de 5 ori mai mult profit, și ocupă la fel de mult timp și energie. Am decis sa mergem mai departe în virtutea istoriei, a respectului pentru regretatul nostru fondator al cărui nume a fost sinonim cu Nissan în România pe tot parcursul anilor ‘90 și a speranței că întoarcerea la japonezi va readuce brandului prestigiul de odinioara. 

Ne felicitam pentru decizie. Nu am schimba acest brand pentru NICIUNUL in lume: X-trail, Ariya, Qashqai… mulțumim, Nissan pentru lecția de business restructuring pe care ne-ai dat-o, dar mai ales pentru entuziasmul și mândria de a reprezenta din nou unul dintre cele mai prestigioase branduri auto din lume!

Avem atata incredere în aceasta masina, incat dacă vii sa faci test drive cu ea și ne poti declara cu sinceritate ca nu îți place, primești fără alte întrebări o sticla de Millenium din partea noastra.  

Author
Paul Badea
CEO|BADSI