Skip to main content

Fără timp de așteptare

L-ai văzut, ți-a plăcut, alege cum îl personalizezi! La BADSI, noul NISSAN QASHQAI are livrare RAPIDĂ, pentru că oriunde te duce viața, de ce să nu mergi acolo cu stil?

Apreciat pentru design-ul său, QASHQAI surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, iluminare LED strălucitoare și jante masive din aliaj de 20 inch.

În plus, NISSAN QASHQAI MY21 vine însoțit de un CADOU

Cumpără un model nou Nissan Qashqai MY21 până la 30.11.2021*, cu nivel de echipare ACENTA, N-CONNECTA, TEKNA sau TEKNA PLUS, și primești cadou un pachet de jante cu senzori de presiune!

Află mai multe despre regulamentul campaniei aici.

Programează-te la un test drive cu noul model Nissan Qashqai MY21

Un test drive face cât o mie de cuvinte. Pentru că online găsești atât de multe păreri pro și contra încât e greu să-ți faci o părere, mai bine află care e adevărul offline.

Vino, instalează-te confortabil în scaunul proiectat ergonomic, cu suport lombar
optimizat și experimentează senzația inedită de conducere a noului QASHQAI: noul sistem cu tehnologie mild hybrid combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic.

Te așteptăm cu drag!
*Campania se desfășoară în perioada 1.10.2021 și 30.11.2021. Pachetul cadou conține 4 jante de aliaj, cu diametrul de 17″ și 4 valve emițător pentru senzorii de presiune. Cod pachet: PKAL17J12S1.