Skip to main content

Senzații neașteptate

Datorită celor două motoare, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate. Putere ce îmbunătățește toate performanțele - tracțiunea în orice condiții climatice, confortul și stabilitatea în viraje, în timp ce e-Pedal face totul mai distractiv.

Urmează-ți drumul

Simte-te confortabil. Tehnologiile de asistență la condus oferă niveluri diferite de control. Trafic aglomerat? Primește o mână de ajutor. Spații strânse? Lasă-ți noul crossover Nissan ARIYA să preia controlul.*

PROPILOT

Mai puțin stres la volan. ProPILOT cu Navi-link te ajută să conduci relaxat în trafic aglomerat “stop-and-go” și să rămâi centrat pe banda de mers.

PARCARE PROPILOT

Apasă butonul de parcare ProPILOT**, așază-te comod in scaun, ridică mâinile de pe volan căt timp ARIYA efectuează manevrele de parcare.

HEAD-UP Display

Păstrează informațiile importante în aria vizuală cum ar fi: viteza vehiculului, informațiile de navigare și setările PROPILOT**.

NOUL NISSAN ARIYA ESTE PE GUSTUL TAU?
PREINSCRIE-TE SI FII PRINTRE PRIMII DIN
INTREAGA TARA CARE INTRA IN POSESIA LUI!

Intră într-un nou univers

Display-ul si controlerul de dimensiuni mari cu feedback haptic sunt doar începutul. Vrei aplicațiile tale favorite chiar în fața ta? Apasă. Vrei să asculți playlist-ul favorit? Doar întreabă.

AMAZON ALEXA

Cu Amazon Alexa încorporat, folosește-ți vocea pentru a reda muzică, pentru a găsi cafeneaua preferată sau chiar pentru a transmite diferite comezi dispozitivelor inteligente din casa ta.

INTELLIGENT ROUTE PLANNER

Configurează un itinerar prin intermediul INTELLIGENT ROUTE PLANNER. Alege rutele cu stații de încărcare pe traseu.

APLICAȚII NISSAN

Rămâi conectat la Nissan ARIYA. Cunoaște-ți vehiculul cu aplicațiile Nissan, care devin mai complexe cu fiecare zi.

Autonomie și Încărcare

Explorează liber. Cu o autonomie de până la 500 km, nimic nu te reține. Poți alege între versiunile cu baterie de 63 kWh și 87 kWh, cu tracțiunea 4x2 sau integrală pentru a avea autonomia pe care o dorești. Te grăbești? Încărcarea rapidă oferă până la 375 km în 30 de minute.