Skip to main content

Daune

Dosarul de daune auto reprezintă o grijă în plus atunci când întâmpini un eveniment nefericit. Consilierii BADSI te vor îndruma pas cu pas în cazul procedurilor de constatare și soluționare a dosarului de daune. Uită de programări și cozi interminabile!

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Uită de programări și plimbări în alte service-uri. Uită de cozile interminabile de la constatări și de stresul aprobării dosarelor de daune. Înțelegem că un accident este un eveniment suficient de stresant încât să nu mai fie nevoie să aloci ore întregi completând documente și alergând între asigurator și service. La BADSI, tot acest proces este simplificat pentru că se desfășoară într-un singur loc. Am realizat peste 12.000 de constatări și am reparat tot atâtea autovehicule. Lucrăm cu cele mai importante societăți de asigurare auto din România – Euroins, Generali, GroupamaUniqa, Omniasig, Allianz Țiriac, Asirom pentru ca tu să nu fii nevoit să te deplasezi până la sediul acestora pentru constatarea daunelor auto.

Acum poți împărți responsabilitatea și stresul cu o echipă de oameni care știu ce fac și te pot ajuta să îți repari mașina în cel mai scurt timp posibil. Te îndrumăm pas cu pas pe tot parcursul soluționării dosarului de daune. Odată ce ai făcut o programare la unul dintre consilierii BADSI, aceștia te vor îndruma pe tot parcursul procesului.

Chiar dacă nu poți evita întotdeauna evenimentele neprevăzute, reparațiile auto pot fi realizate fără stres și timp irosit.

Constatarea se face cu ușurință de către persoane cu experiență, care au întocmit peste 12.000 de dosare de daună. Colegii noștri participă în mod constant la cursuri de pregătire pentru a rămâne conectați la noutățile legislative referitoare la asigurări auto. Ei te vor îndruma cu privire la fiecare pas până la aprobarea dosarului și reparația mașinii. 

Poți ajunge la noi și dacă ai o constatare deja făcută la un asigurator. În service-ul BADSI poți solicita o reconstatare. Specialiștii noștri vor re-evalua dauna și îți vor transmite și opinia lor. 

Pe toată perioada în care mașina ta este în reparație, îți vom asigura o mașină de schimb pentru ca evenimentele neplăcute să nu îți afecteze rutina zilnică.

Află mai multe despre procesul de constatare daune și asiguratorii cu care colaborăm: Euroins, Generali, GroupamaUniqa, Omniasig, Allianz Țiriac, Asirom.

Solicită o întrevedere cu un consultant

Completează formularul de mai jos şi unul dintre colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.