Skip to main content

NISSANCONNECT

LUMEA LA DEGETUL TĂU MIC

Datorită tehnologiei NissanConnect, Noul X-Trail devine cel mai bun prieten al smartphone-ului tău. Oferind o interfaţă nouă şi intuitivă, îţi vei putea accesa cu uşurinţă muzică preferată, Facebook-ul, Twitter-ul, sfaturile de pe TripAdvisor şi multe altele.

DISPLAY NISSAN ADVANCED DRIVE-ASSIST

INOVAȚIA ESTE CHIAR ÎN FAȚA TA

Te simţi mai încrezător şi stăpân pe situaţie datorită informaţiilor necesare afişate pe display-ul color central de 5″.

DISPLAY-UL CUSTOMIZABIL ÎȚI AFIȘEAZĂ TOATE DETALIILE

Datorită instrucțiunilor pas cu pas, prezentate pe ecran, acum nu mai trebuie să îți muti privirea de la drum. Vei ajunge la destinație mai ușor și în siguranță.

Nissan X-Trail monitorizează constant presiunea pneurilor și te avertizează atunci când aceasta este scăzută.

Dacă smartphone-ul tău este conectat cu Nissan X-Trail, toate piesele redate vor fi afișate pe ecran.

Ai toate informațiile disponibile pe un singur ecran. De la autonomie și consumul de carburant până la viteza de deplasare, nu-ți va lipsi nicio informație.

Acum este mult mai simplu să afli cât de eficient conduci. Computerul de bord îți va arăta atât detalii despre consumul de carburant instant cât și despre consumul mediu.

Cu ajutorul funcției Caller ID vei ști întotdeauna cine te apelează, fără a mai fi nevoie să îți muți privirea de la drum. Pentru a putea face asta, telefonul trebuie sa fie conectat prin Bluetooth la Nissan X-Trail.

Vizualizezi și modifici cu ușurință setările pentru sistemele de asistență la condus Safety Shield.

Cu ajutorul computerului de bord, poți vedea cum Nissan X-Trail reușește să maximizeze tracțiunea atât pe șosea cât și pe teren accidentat.

SISTEM AUDIO BOSE

CELE MAI BUNE LOCURI PENTRU CEL MAI SPECTACULOS CONCERT

Bucură-te de sunetul sistemului audio Premium de la Bose: o nouă experiență de ascultare pentru modelul tău Nissan X-Trail.

Confort si Utilitate

Header – UN SUV PREMIUM

Alege tapițeria elegantă din piele de culoare bronz, cu efect 3D, pentru o ambianță și un confort premium.

Ajustează climatizarea în funcție de nevoile tale

Cu funcția de climatizare pe două zone, atât tu cât și pasagerul din față vă puteți ajusta temperatura independent, astfel încât fiecare să se simtă confortabil.

Fără dispută pentru locul din față

Pasagerii de pe al doilea rând se vor putea bucura de confortul climatizării datorită sistemului de aeratoare plasate în spatele consolei centrale.

Zilele friguroase sunt de domeniul trecutului!

Datorită volanului din piele încălzit și a scaunelor încălzite atât pentru conducător și pasagerul din față cât și pentru pasagerii din spate, luxul și confortul sunt la doar o apăsare de buton distanță.

HAYON ACŢIONAT PRIN MIŞCARE

INOVAȚIA CARE VINE ÎN AJUTORUL TĂU

Ai mâinile ocupate? Nu te îngrijora! Daca ai cheia inteligentă în buzunar, cu o simplă mișcare a piciorului, poţi deschide portbagajul în doar câteva secunde.

Creează o podea lungă şi plană pentru a transporta obiectele voluminoase sau foloseşte compartimentul de sub podea pentru lucrurile pe care le doreşti să nu fie la vedere.

Coboară podeaua dublă pentru a obține mai mult spațiu pentru obiectele înalte.