Skip to main content

Opțiuni Nissan X-Trail

*În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).

Noul Nissan X-Trail cu e-POWER. Pentru mai multe aventuri de familie

Îți prezentăm cel mai nou crossover Nissan pentru aventuri de familie, propulsat de tehnologia unică e-POWER pentru o conducere electrificată silențioasă, care nu necesită conectarea la o sursă de alimentare electrică, sau de motorul Mild Hybrid, pentru performanțe dinamice și emisii scăzute.
Pentru un control superior și o experiență electrificată unică, alege tehnologia e-4ORCE, versiunea cu tracțiune integrală asociată e-POWER.
Noul Nissan X-Trail este un crossover spațios cu până la șapte locuri* și tehnologii avansate de siguranță Nissan pentru transportul întregii familii în siguranță și confortabil.
Oferind conectivitate de ultimă oră* pentru divertismentul tuturor pasagerilor la bord, noul Nissan X-Trail este un autovehicul de familie avangardist.

Fără compromisuri în privința stilului, cu noul Nissan X-Trail

Ieși în evidență oriunde mergi cu farurile LED elegante, prizele de aer frontale distinctive și impunătoare, și liniile robuste, dar rafinate ale autovehiculului. În partea din față, grila V-motion inconfundabilă include captivantele elemente de design caracteristice Nissan, pentru a demonstra că acest crossover de familie electrificat ține cu tot dinadinsul să se facă remarcat.

Parte frontală robustă

Jante de 20″ din aliaj*

Faruri cu semnătura luminoasă

Lumini spate cu semnătura luminoasă

Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan X-Trail

Nissan X-Trail Nissan dealer Bucharest Nissan dealership Bucharest Nissan X-Trail in Bucharest Crossover SUV Family car Versatile car Affordable SUV Nissan dealer Nissan dealership Nissan X-Trail Nissan X-Trail for sale Buy Nissan X-Trail Nissan X-Trail dealer Nissan X-Trail dealership Nissan X-Trail near me Nissan X-Trail price New Nissan X-Trail Nissan X-Trail review Nissan X-Trail specs Nissan X-Trail interior Nissan X-Trail exterior Nissan X-Trail features Nissan X-Trail dimensions Nissan X-Trail fuel economy Nissan X-Trail safety Nissan X-Trail performance Nissan X-Trail comfort Nissan X-Trail versatility Nissan X-Trail reliability Buy Nissan X-Trail Nissan X-Trail Bucharest Buy Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail dealer Bucharest Nissan X-Trail dealership Bucharest New Nissan X-Trail Bucharest Used Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail for sale Bucharest Nissan X-Trail price Bucharest Test drive Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail specs Bucharest Nissan X-Trail review Bucharest Nissan X-Trail features Bucharest Nissan X-Trail crossover Bucharest Family car Nissan X-Trail Bucharest Affordable SUV Nissan X-Trail Bucharest Nissan X-Trail financing Bucharest Nissan X-Trail promotions Bucharest Nissan X-Trail leasing Bucharest Nissan X-Trail test drive Nissan X Trail test drive Bucharest
* În funcţie de versiune, dotări disponibile standard sau opţional (contra cost).
**Compatibil cu standardul de încărcare Qi și optimizat pentru dispozitivele certificate conform standardului Qi. În cazul dispozitivelor care nu sunt certificate conform standardului Qi, este posibil ca performanţa încărcării wireless să fie limitată.

Izolează-te de haosul din exterior

Afișajele interioare cu o suprafață de până la 35″* îți completează experiența de conducere și îți garantează că vei profita de potențialul tehnologiei Nissan la cel mai înalt nivel al său. Bucură-te de sistemele Nissan avansate de asistență pentru șofer* și navigație HD* afișate exact în câmpul tău vizual, în timp ce te instalezi pe scaunul confortabil, cu design ergonomic. Nu știi unde să-ți așezi lucrurile personale? Nu rata spațiul de depozitare de sub consola centrală plutitoare. În interiorul autovehiculului X-Trail domină detaliile de înaltă calitate: iluminarea ambientală* ce creează o atmosferă relaxantă, materiale premium plăcute la atingere și funcția deosebit de practică de încărcare wireless* a smartphone-ului.

Încărcător wireless rapid de 15W**
Ecran TFT color de 12,3″ pe panoul de instrumente* Afișaj pe parbriz de 10,8″*
Iluminare ambientală*

Navigație*

Ecran HD NissanConnect de 12,3″*

Sisteme de asistență la conducere*

Experiența electrificată unică, fără conectare la priză.

Tehnologia Nissan e-POWER

Cu Nissan e-POWER, inovarea nu se termină niciodată. e-POWER este o tehnologie electrificată unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Bateria furnizează energie electrică unui motor electric care antrenează roțile. Rezultatul este o conducere cu un răspuns mai rapid și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică pentru reîncărcare. O conducere captivantă și fără stres, cu un consum redus de carburant.

HIBRID

Roțile sunt antrenate de un motor pe benzină și un motor electric

e-POWER

Roțile sunt antrenate doar de un motor electric

100% EV

Roțile sunt antrenate doar de un motor electric

Ecran de bord cu afișaj digital incluzând fluxul de energie*
CU E-PEDAL STEP CONDUCI FĂRĂ COMPLICAȚII
Experimentează un mod mai intuitiv de a conduce. O tehnologie oferită doar de Nissan, e-Pedal Step îți permite să accelerezi și să decelerezi în mod eficient folosind doar pedala de accelerație la viteze mai mari de 10 km/h. Pedala de frână este folosită doar pentru o frânare mai puternică și pentru oprirea completă a autovehiculului.
*În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).
**Consum de carburant min./max. în regim mixt WLTP (l/100 km): 5,8-6,2 l // emisii de CO2 min./max. în regim mixt WLTP (g/km): 132 g-141 g
Autovehiculul a fost omologat în conformitate cu regulamentul UE utilizând procedura de testare WLTP mai realistă. Prin urmare, valorile NEDC nu sunt disponibile pentru acest autovehicul.

Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan X-Trail

Reinventează experiența tracțiunii integrale electrificate.

Tehnologia e-4ORCE

Nu există loc unde să nu poți ajunge. Abordează cu încredere terenuri noi cu tehnologia de tracțiune integrală oferită doar de Nissan, disponibilă acum pentru X-Trail. e-4ORCE* oferă echilibrul perfect între un control puternic incontestabil și o rulare lină pentru toți membrii familiei datorită manevrabilității superioare pe orice suprafață. Personalizează-ți și mai mult călătoria selectând unul dintre cele 5 moduri de conducere, Normal, Sport, Eco, Off-road și Snow, pentru un nivel de confort inegalabil.

Mild Hybrid: Entuziasm și
eficiență, fără compromisuri

De ce să alegi între conducerea dinamică și economia de carburant? Cu noul motor Mild Hybrid de 1,5 l, cu 3 cilindri și un raport de compresie variabil, disponibil pentru X-Trail, te poți bucura de amândouă. Tehnologia Mild Hybrid asigură un cuplu sporit la accelerare, în timp ce bateria litiu-ion și generatorul gestionează în mod optim opririle motorului pentru o eficiență îmbunătățită. Raportul de compresie variabil unic, care alternează între 8:1 și 14:1, este o adevărată minune inginerească dedicată eficienței și plăcerii de a conduce.

mHEV(12V)

Roțile sunt antrenate de un motor pe benzină

Siguranța este întotdeauna o prioritate

Noul Nissan X-Trail este echipat cu tehnologii avansate de siguranță și asistență la conducere ProPILOT* cu Navi-link, care anticipează ceea ce urmează pe traseu și te ajută să adaptezi viteza în consecință, pentru a asigura o protecție optimă pentru toți membrii familiei și o liniște sufletească maximă.
Sistemul de asistență la parcare ProPilot Park** simplifică și mai mult călătoriile cu familia. Sistemul detectează automat un loc de parcare adecvat și apoi efectuează manevrele de parcare fără efort din partea ta, controlând în mod automat direcția, frânele și pedala de accelerație. Iar datorită sistemului Around View Monitor**, te poți reasigura cu vederea de 360° în jurul autovehiculului, cu imagini mărite ale părții frontale, părții din spate și dinspre bordură.
SISTEMUL CRUISE CONTROL INTELIGENT menține distanța dorită. Măsoară distanța față de autovehiculul din față, controlând accelerarea și decelerarea pentru a menține automat o distanță de urmărire adecvată, în limitele vitezei stabilite.
SISTEMUL INTELIGENT DE AVERTIZARE PENTRU RISC DE COLIZIUNE FRONTALĂ monitorizează zona cu până la două autovehicule care se deplasează în față. Dacă detectează o decelerare bruscă în față, sistemul emite un semnal sonor și vizual care te avertizează să reduci viteza.
SISTEMUL DE FRÂNARE AUTOMATĂ ÎN MARȘARIER te ajută să efectuezi manevrele de mers înapoi cu încredere. Dacă detectează un obiect imobil în spatele autovehiculului, sistemul poate acționa automat frânele pentru a evita o coliziune.
SISTEMUL INTELIGENT DE INTERVENȚIE LA PĂRĂSIREA INVOLUNTARĂ A BENZII utilizează o serie completă de tehnologii care te ajută să eviți părăsirea neintenționată a benzii de rulare. Menține autovehiculul centrat pe bandă printr-o corecție asupra volanului sau prin frânarea într-o situație de urgență.
SISTEMUL INTELIGENT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ detectează eventualele obstacole și acționează frânele dacă există riscul unei coliziuni la viteză redusă cu un autovehicul, un pieton sau un biciclist. În plus, funcția de Asistență pentru Intersecții sporește siguranța, contribuind la evitarea unei coliziuni în intersecție.
*Sistemul de asistenţă la conducere ProPILOT este disponibil numai pentru modelele cu transmisie automată și nu este standard pentru toate versiunile. Sistemul de asistenţă la conducere ProPILOT este o tehnologie avansată de asistenţă pentru șofer, dar nu poate preveni coliziunile. Sistemul de asistenţă la conducere ProPILOT necesită atenţia şoferului fiind proiectat ca un sistem “Eyes on/ Hands On” de asistenţă numai pentru autostrăzi (sensuri de deplasare separate prin bariere). Navi-link sprijină sistemul de recunoaștere a indicatoarelor rutiere care este posibil să nu detecteze și să nu citească toate indicatoarele rutiere în orice condiţii. Șoferul trebuie să fie atent la toate indicatoarele și să respecte regulile de circulaţie. Este responsabilitatea șoferului să fie atent, să conducă în siguranţă și să menţină în orice moment controlul asupra autovehiculului.
**În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).
Nu trebuie să te bazezi exclusiv pe sistemele de asistenţă la conducere. Este posibil ca unele sisteme să nu funcţioneze în toate condiţiile și circumstanţele. Se aplică limitele de viteză și alte limitări. Pentru termenii și condiţiile referitoare la tehnologiile Nissan, te rugăm să ne contactezi.

Perfect conectat la universul tău

Ecranul HD touchscreen de 12,3″(1) al noului Nissan X-Trail este portalul tău către NissanConnect prin navigație intuitivă, tehnologie avansată și multe altele. Aplicația noastră pentru smartphone NissanConnect Services oferă un număr tot mai mare de servicii, inclusiv trimiterea planurilor tale de traseu către noul Nissan X-Trail. Când te afli în vehicul, conectează telefonul tău mobil pentru a utiliza aplicațiile tale favorite prin intermediul Apple CarPlay®(2) și Android Auto™(2). Și oriunde te-ai afla, NissanConnect Services te ține la curent cu starea vehiculului tău. Ești perfect pregătit pentru noi aventuri.
COMPATIBILITATE CU GOOGLE ASSISTANT ȘI ALEXA(5)(6)
Utilizează capabilitățile NissanConnect ale vehiculului pentru a controla vehiculul sau dispozitivele de acasă prin comenzi vocale utilizând sistemele integrate Alexa sau Google Assistant. Servicii gratuite(7) – indisponibile în limba română

Siguranță și Starea vehiculului

Poți verifica starea vehiculului direct în aplicație iar în cazul în care apare o defecțiune primești alertă pe telefon.

Navigație și Conducere

Ajungi acolo unde ai nevoie cu aplicația de navigație Door-to-Door, trimițând ruta de navigare direct de pe smartphone către sistemul de navigație de pe vehicul. Cu Istoricul de Conducere și Statistici, verifici distanța parcursă, numărul de călătorii pe care le-ai efectuat și multe altele în aplicația NissanConnect Services.

Conectivitate

Conectează-ți dispozitivul Android sau iOS pentru o conectivitate optimă, inclusiv control vocal(3). Accesează muzica preferată, mesageria și alte aplicații pentru a fi informat chiar și atunci când conduci.

Confort și Utilitate

Accesează serviciile de comandă de la distanță, inclusiv Deschiderea/Închiderea ușilor, Acționarea Claxonului/Farurilor și Găsește-mi vehiculul din aplicația NissanConnect Services(4).
(1) Ecranul HD touchscreen este disponibil începând cu echiparea N-Connecta.
(2) Apple CarPlay® și Android Auto™ sunt disponibile gratuit, în funcţie de model și/sau nivelul de echipare. Aplicaţiile sunt disponibile în funcţie de ţară sau de limba de utilizare.
(3) Conectarea unui telefon mobil pentru a utiliza NissanConnect trebuie făcută numai atunci când mașina este parcată în siguranţă. Utilizarea sistemului trebuie să fie întotdeauna în conformitate cu regulile de circulaţie pe drumurile publice. Șoferii trebuie să utilizeze sistemul numai atunci când pot face acest lucru în siguranţă. Utilizatorii ar trebui să fie conștienţi de potenţialul tehnologiei hands-free de a le distrage atenţia de la drum, ceea ce i-ar putea împiedica să deţină controlul deplin asupra vehiculului.
(4) Pentru a utiliza NissanConnect Services ai nevoie de un cont de utilizator NissanConnect și trebuie să te înregistrezi și să te conectezi cu numele tău de utilizator și parola. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită NissanConnect Services, ai nevoie de un smartphone cu un sistem de operare compatibil iOS sau Android și o cartelă SIM cu opţiunea de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Funcţionarea serviciilor depinde de acoperirea reţelei de telefonie mobilă. Utilizarea serviciului de internet la bord NissanConnect este posibilă printr-o conexiune de internet wireless integrată. Pachetele de date sunt furnizate de anumiţi operatori externi de telefonie mobilă în conformitate cu termenii și condiţiile acestora (disponibilitate în funcţie de ţară).
(5) În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).
(6) Amazon, Alexa și toate mărcile asociate sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaţilor săi. Serviciul Alexa integrat este disponibil în Anglia, Franţa, Germania, Spania, Italia.
(7) Serviciile Nissan pe Google Assistant și Alexa, Istoricul de Conducere și Statisticile, Asistenţă Nissan, Asistenţă în caz de Avarie sunt disponibile gratuit pentru o perioadă de 7 ani, în funcţie de model și/sau nivelul de echipare.

Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan X-Trail

Nevoile unei familii sunt importante pentru acest SUV de familie electrificat

Uită de bătăile de cap generate de fixarea unor scaune pentru copii. Cu ușile din spate care se deschid la un unghi de 85° și configurațiile versatile ale scaunelor pentru până la 7 persoane*, aventurile de familie fără stres încep chiar din momentul plecării la drum. Fie că stau așezați pe scaunele din față, pe rândul 2 sau 3 de scaune, toți pasagerii se vor simți relaxați cu sistemul de climatizare pe 3 zone* și scaunele ergonomice pentru călătorii confortabile pe distanțe lungi.
*În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).

Descoperă detaliile care fac diferența

Detaliile de design sporesc confortul și fac mai ușoară viața la bord, pentru aventuri de familie de neuitat. De la jaluzelele pentru geamurile din spate, care se rulează cu ușurință când nu este nevoie de ele, până la porturile USB* pentru locurile din față și de pe al doilea rând de scaune, ce permit încărcarea dispozitivelor tuturor pasagerilor. Când trebuie să încarci portbagajul, ai la dispoziție până la 16 configurații cu panourile adaptabile pentru bagaje și posibilitatea de a culisa al doilea rând de scaune 60:40, pentru a-ți personaliza și mai mult spațiul de încărcare și pentru a asigura accesul ușor la al treilea rând de scaune.
*În funcţie de versiune, dotare disponibilă standard sau opţional (contra cost).
Sistem Isofix pentru scaun copil

Personalizează-ți noul Nissan X-Trail cu accesoriile originale Nissan

Sporește confortul în timpul aventurilor cu familia, personalizându-ți vehiculul X-Trail cu accesoriile originale Nissan. De la bare transversale pentru acoperiș și până la trepte laterale, X-Trail se poate adapta tuturor nevoilor familiei în timpul călătoriei. Descoperă mai multe accesorii luând legătura cu cel mai apropiat partener autorizat Nissan.
CÂRLIG DE TRACTARE
Capacitate de remorcare: până la 2.000 kg
Sarcină verticală: 100 kg.
JANTĂ KOGARASHI DE 18″ PENTRU PNEURI DE IARNĂ 
Neagră sau argintie.
COVORAȘE LUXURY
Au fibre mai dense decât covorașele noastre din velur, pentru o atingere moale, confortabilă și durabilitate zilnică.
COVORAȘE DIN VELUR
Oferind protecție, calitate și siguranță, sunt perfect concepute pentru habitaclul noului X-Trail.
COVORAȘE DIN CAUCIUC
Sunt ușor de curățat și pot proteja mai bine vehiculul de murdărie și umezeală. Sunt rezistente și au o durată mare de viață.
PROTECȚIE REVERSIBILĂ PENTRU PORTBAGAJ
O față este din cauciuc iar cealaltă din velur.
PLACĂ DE PROTECȚIE PENTRU PRAG UȘĂ, CU ILUMINARE
Pentru un aspect premium și o curățare ușoară, îți protejează vehiculul de zgârieturi și alte urme de uzură.
TREAPTĂ LATERALĂ CU LED
Lumini LED între pneurile față și spate. Se aprind când apeși butonul de pe cheie sau când deschizi ușile. Se sting și se aprind odată cu lumina din plafon.
BARE TRANSVERSALE
Bare din oțel integrate în barele longitudinale de plafon existente. Greutate maximă suportată: 75 kg.
PROTECȚIE PENTRU BARA SPATE
Special concepută pentru X-Trail, protejează bara spate de zgârieturi și alte urme de uzură atunci când încarci sau descarci lucrurile din portbagaj.
*Accesoriile și orice echipament suplimentar montat după vânzare de către client pot avea un impact asupra valorilor de autonomie comunicate ale mașinii. Accesoriile de origine Nissan sunt acoperite de garanţia vehiculului nou, care este de 3 ani/100.000 km (oricare limită este atinsă prima), dacă sunt montate înainte de predarea vehiculului sau în perioada de garanţie a vehiculului nou, de către un partener autorizat Nissan sau un reparator autorizat Nissan. Accesoriile de origine Nissan montate în afara perioadei de garanţie a vehiculului nou sau de către o terţă parte sau de către client sunt acoperite numai de garanţia pieselor și accesoriilor de origine Nissan de 12 luni / kilometraj nelimitat.

Contracte de service

Acordă mașinii tale Nissan X-TRAIL îngrijirea pe care o merită cu un contract de service Nissan și economisești bani pe termen lung. Contractul de întreținere Easy Service acoperă toate operațiunile programate recomandate de Nissan și specificate în Manualul de service oficial Nissan. Achiziționarea unui contract de întreținere îți permite să știi din start cât va costa întreținerea și te protejează împotriva inflației prețurilor. În plus față de operațiunile programate, poți beneficia de înlocuirea pieselor de uzură, cum ar fi lamele ștergătoarelor, plăcuțele de frână sau amortizoarele, achiziționând un contract de întreținere tip Service Pack. Selectează durata care acoperă nevoile tale. Un vehicul bine întreținut are o valoare de revânzare mai mare. Dacă vinzi vehiculul tău Nissan înainte de expirarea contractului de service, acesta va fi transferat noului proprietar. Așadar, nu mai aștepta și abonează-te la un contract de service Nissan pentru un plus de liniște sufletească!

Garantie extinsa

Garanția extinsă îți oferă posibilitatea de a prelungi garanția standard Nissan de 3 ani /100.000 km pentru o perioadă mai lungă sau kilometraj mai mare. Selectează contractul care se potrivește cel mai bine utilizării tale și vei putea folosi mașina ta Nissan X-Trail cu încredere pentru mult timp!

CULORI CAROSERIE

CULORI CAROSERIE ÎN 2 TONURI

Testează acum și beneficiază de promoția noastră!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru Nissan X-Trail