În contextul pandemiei de COVID-19, din solidaritate față de clienți, suntem aici pentru a rezolva problemele urgente!

Oferim 15% reducere pentru servicii

Rezervă un serviciu urgent pentru mașină aici

În contextul actual, având în vedere recomandările oferite de MAI, vom aplica măsuri care să prevină răspandirea epidemiei de COVID19.În această perioadă, vom lucra cu un numar redus de angajati, astfel vă recomandăm să prioritizați nevoile de service ale mașinii dumnevoastră.

De asemenea, am demarat o serie de acțiuni pentru siguranța dumneavoastră și suntem pregătiți să vă ajutăm să vă păstrați mobilitatea în aceste momente grele.

Hotel Anvelope

Îți cazezi anvelopele un an cu prețul pentru o noapte

REZERVA ACUM

Schimbul de anvelope nu trebuie să îți ocupe timp și nici să îți consume o zi întreagă. La BADSI îți poți depozita anvelopele cu numai 200 de lei pe sezon, iar schimbul se face rapid, cât timp stai și îți bei cafeaua la noi.

Cu o simplă programare online, echipa noastră îți pregătește anvelopele și le montează în timp ce tu ai răspuns la câteva e-mailuri de serviciu.

Depozităm anvelopele într-un mediu sigur, fără a exista riscuri de deteriorare sau furt. Depozitul beneficiază de pază pe tot parcursul zilei și de sisteme de siguranță ultramoderne.

Tot ce trebuie să faci este să te uiți pe previziunile meteo și să îți faci programarea la timp. Când ești client BADSI, zăpada nu trebuie să te ia niciodată prin surprindere.

  • Oferta de hotel anvelope este valabilă pentru clienții BADSI care au mai folosit acest serviciu în trecut.
  • Află mai multe despre reparațiile oferite în service-ul auto BADSI.

Solicită o programare în service

Completează formularul de mai jos şi unul din colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.