Skip to main content

Mecanica, Electrica si Lacatuserie

Caroserie / Vopsitorie auto

Daune

Piese de schimb

Hotel Anvelope

Asigurari Auto

Verificare ITP

Suna acum

Service auto BADSI

În service-ul auto BADSI beneficiezi de reparații de calitate pe partea de mecanică, electrică, lăcătușerie și vopsitorie auto. În ceea ce privește costurile de reparații, mecanicii noștri sunt specializați în găsirea unor soluții viabile în condiții de maximă siguranță. Tot în service-ul auto BADSI poți să realizezi inspecția tehnică periodică (verificare ITP).

O experiență de calitate înseamnă excelență în fiecare serviciu pe care îl oferim. Orice pas pe care îl faci alături de noi este îndrumat de specialiști și consilieri, astfel încât tu să nu ai grija mașinii atunci când se întâmplă evenimente neprevăzute. Cu o simplă programare online sau un telefon beneficiezi de tractare, asistență pentru reparații, întocmirea dosarului de daună și reparații. Pe toată perioada reparațiilor, BADSI îți oferă o mașină la schimb, pentru ca tu să te bucuri, în continuare, de tot confortul cu care te-ai obișnuit conducând un Nissan.

Cât timp mașina ta se află în service, specialiștii noștri te vor ține la curent cu stadiul reparațiilor. În plus, îți oferim constant informații despre garanții și costul reparației, pentru ca bugetul tău să nu fie luat pe nepregătite. Uită de grija mașinii și află cum problemele tale sunt rezolvate în cel mai scurt timp, la prețuri preferențiale, în service-ul auto BADSI.

Nu uita de asigurarea auto! Alegem pentru tine cele mai bune oferte de la toate companiile de asigurări din România, pentru ca tu să conduci mereu în siguranță.

Când întâmpini o problemă cu mașina ta, ai la dispoziție numărul de asistență +40 (728) 979 810 la care poți suna sau, mai simplu, poți completa formularul online prin care să soliciți o programare în service-ul auto BADSI. După completarea formularului online, unul dintre consilierii BADSI te va contacta cât mai curând pentru a te direcționa către departamentul potrivit și pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.