Skip to main content

Vopsitorie auto

Mașina ta poate fi ca nouă, chiar dacă nu mai este la fel de tânără. Profesioniștii BADSI îți oferă cele mai bune servicii de vopsitorie auto: retuș, polish sau vopsire integrală.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Zgârieturile, loviturile sau caroseria deteriorată sunt inevitabile în viața unei mașini care înfruntă alături de tine traficul zilnic. Oricât de mult ți-ai dori ca mașina ta să arate ca nouă chiar și după primii ani de utilizare, realitatea ne dovedește contrariul.

La BADSI îți oferim posibilitatea ca mașina ta să își păstreze aspectul nou, proaspăt, indiferent câți ani au trecut de la primul său drum. Îți oferim cele mai bune servicii de vopsitorie, fie că este vorba de un simplu retuș, un polish sau o vopsire integrală. Specialiștii noștri au o singură misiune: mașina ta va arăta ca scoasă din fabrică. 

Fiecare model are o culoare unică, special creată pentru a reprezenta în totalitate preferințele clienților. De aceea, folosim ultimele tehnologii în materie de culoare pentru a reproduce cu exactitate nuanța mașinii tale. Chiar dacă vopsim o mică parte din caroserie sau restaurăm integral caroseria, te asigurăm că nuanța originală a mașinii tale nu va fi deloc schimbată. În atelierul de vopsitorie BADSI lucrează profesioniști cu experiență de peste 20 de ani, astfel încât mașina ta va fi pe mâini bune pe toată durata reparației. 

În cazul unor daune severe, care necesită o reparație îndelungată, îți oferim o mașină la schimb pe toată perioada în care mașina ta se va afla în service. 

Singurul lucru care îți mai rămâne de făcut este să o aduci în mod periodic la BADSI pentru polishare. În acest fel, te vei bucura mai mult timp de aspectul nou-nouț al mașinii tale.

Află mai multe despre reparațiile oferite în service-ul auto BADSI.

Solicită o programare în service

Completează formularul de mai jos şi unul dintre colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.