Skip to main content

Optiuni Nissan Leaf

NOUL NISSAN LEAF: MAȘINA DE FAMILIE FAVORITĂ, 100% ELECTRICĂ

Cea mai populară mașină electrică este și cea mai spațioasă. Un vehicul cu 5 locuri veritabile și confortabile, noul Nissan LEAF a fost conceput pentru călătoriile în familie.

NISSANCONNECT EV

APLICAȚIE MOBILĂ

BLUETOOTH

 APELARE HANDS-FREE

PORT USB

 MUZICĂ ȘI ÎNCĂRCARE

FACE FIECARE CĂLĂTORIE SĂ FIE MAI PLĂCUTĂ

TEHNOLOGII PENTRU EXPERIENȚA TA DE CONDUCERE

Fii pregătit pentru o nouă experiență de conducere. Tehnologiile avansate Nissan elimină stresul, te țin permanent conectat și informat.

CEL MAI RECENT SISTEM DE NAVIGATIE NISSAN

Lasă noul Nissan LEAF să te ghideze ușor către destinație. Găsești toate informațiile de navigatie afișate pe ecranul TFT color de 8 inch și lasă tehnologiile inteligente ProPilot Nissan, NissanConnect EV, navigatie, conexiune Ipod si Bluetooth să te ajute doar prin atingerea unui singur buton.

NOUL NISSAN LEAF TRANSFORMĂ LUMEA

INTEGRARE INTELIGENTĂ

Noul tău Nissan LEAF este făcut să transforme nu numai experiența ta de conducere, dar și casa și comunitatea ta. Datorită sistemului NissanConnect, ne asigurăm că ești conectat cu un viitor sustenabil. La Nissan, dezvoltăm constant soluții de mobilitate electrică pentru a contura orașe inteligente și pentru a creea o lume mai bună.

FII CONECTAT CU NOUL TĂU NISSAN LEAF PRIN APLICAȚIA NISSAN CONNECT EV

Precondiționează noul tău Nissan LEAF, verifică nivelul de încărcare și autonomia: totul este posibil cu aplicația NissanConnect EV. Setează temperatura perfectă înainte să intri în mașină. Primește o avertizare atunci când noul tău LEAF este încărcat complet și menține notificările cu privire la autonomie și încărcare datorită actualizărilor pe care le primești direct pe telefon.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI ȘTIRILE, INFORMAȚIILE ȘI SISTEMUL AUDIO

TEHNOLOGII CARE TE ȚIN INFORMAT ȘI PENTRU DIVERTISMENT

Pe display-ul digital verifici autonomia, gradul de încărcare a bateriei, timpul de încărcare, conținutul audio de pe dispozitivul Bluetooth conectat, în formatul care îți este convenabil.

DISPLAY-UL CUSTOMIZABIL ÎȚI AFIȘEAZĂ TOATE DETALIILE

Afișează toate informațiile vitale inclusiv nivelul de baterie, consumul de energie și distanța ramasă.

Câtă baterie mai ai? O privire scurtă la display-ul ușor de citit îți va spune instant.

Setează destinația și lasă-te ghidat de display-ul din fața ta.

Cu sistem audio la distanță de un deget, poți să asculți muzică de pe orice dispozitiv cu Bluetooth.

Pe ecran se va afișa numele apelantului. Nu este necesar să ridici mâinile de pe volan.

ECONOMISEȘTE ENERGIE CU SISTEMUL AUDIO BOSE PROFESIONIST

Profită la maximum de calitatea uimitoare a sunetului, economisind energie datorită celor șapte difuzoare mici, ușoare, amplasate strategic. Experții de la Bose au proiectat un sistem audio cu aceleași valori ecologice ca și noul Nissan LEAF.

FUNCȚII AVANSATE PENTRU SIGURANȚA TA!

Noul Nissan LEAF include cele mai avansate tehnologii de siguranță dezvoltate de Nissan care te ajută să ai reacții mai rapide și să te simți protejat în timpul călătoriei.

Sistemul de monitorizare a presiunii în roți (TPMS) cu care este dotat noul Nissan Leaf te anunță oricând scade presiunea vreunei roți – iar când refaci presiunea, senzorul de alertă Easy Fill te anunță când a fost atinsă presiunea corectă și elimină presupunerile greșite.

Dotat cu șase airbag-uri, pentru a te ajuta să fii în siguranță, Sistemul avansat de airbag-uri Nissan te va ajuta în eventualitatea unui accident.

Pentru a menține controlul, sistemul de Control Dinamic al Vehiculului (VDC/ESP) monitorizează în mod constant direcția și frânele și compensează efectul de supravirare sau subvirare prin reducerea puterii motorului și / sau prin aplicarea presiunii de frânare pe anumite roți. Sistemul de control al tracțiunii (TCS) intervine în cazul derapajului roților din față reducând instantaneu accelerația și te ajută să controlezi mai eficient vehiculul.

Mai mult, sistemul  de distribuție electronică a forței de frânare (EBD) detectează greutatea excedentară pe spate și reglează în consecință frânele pe spate. Și dacă sistemul de asistență la frânare sesizează o situație de urgență, acesta exercită o presiune suplimentară asupra pedalei și poate activa sistemele ABS și EBD mai repede.

Când trebuie să frânezi brusc, Sistemul antiblocare a roților (ABS) scade presiunea în circuitul de frânare mai repede decât ai putea tu vreodată. Acest lucru te ajută să menții controlul și împiedică blocarea roților, ceea ce îți permite să depășești obstacolele de pe traseu.

IA TOT CE ÎȚI TREBUIE. PENTRU CĂ NISSAN LEAF ESTE FOARTE SPAȚIOS

NOUL NISSAN LEAF: MAȘINA DE FAMILIE FAVORITĂ, 100% ELECTRICĂ

Cea mai populară mașină electrică este și cea mai spațioasă. Un vehicul cu 5 locuri veritabile și confortabile, noul Nissan LEAF a fost conceput pentru călătoriile în familie.

SISTEMUL DE CONTROL AUTOMAT AL CLIMATIZĂRI

Poți seta temperatura dorită pe display-ul climatizării, iar sistemul va ajusta modul de funcționare pentru a menține nivelul ideal de confort termic în habitaclu.

SCAUNE ZERO GRAVITY

Inspirat de astronauții care plutesc fără greutate în spațiu, forma articulată a scaunelor din față și pernele flexibile acționează ca răspuns la punctele de presiune unice fiecărei persoane

VOLAN ÎNCĂLZIT

Păstrează-ți mâinile calde cu ajutorul volanului încălzit din piele

SCAUNE ÎNCĂLZITE

Răspândește căldura. Încălzirea scaunelor din față și din spate îi face pe toți să se simtă confortabil în noul Nissan LEAF.

ACCES FĂRĂ CHEIE ȘI PORNIRE CU UN BUTON

Intră în mașină, apasă butonul și pornește. Totul este simplu cu noul Nissan LEAF.

PORTBAGAJ SPAȚIOS VERSATIL, CARE SE ADAPTEAZĂ NEVOILOR TALE

PUNE TOT ÎN BAGAJ

Cu bancheta spate rabatabilă 60/40, cu o capacitate impresionantă pentru bagaje și o podea joasă spate, în portbagajul noului Nissan LEAF poți pune fără probleme bagaje cu diferite forme sau dimensiuni

Bineînțeles poți lua cu tine și bicicleta! Bancheta din spate poate fi pliată până devine aproape plată

Ai nevoie de loc atât pentru pasageri dar și pentru bagaje? Pliază un singur loc în spate și le poți acomoda pe ambele.

Cu un portbagaj spațios, poți lua cu tine toate echipamentele, fără să sacrifici locurile pentru pasageri.