În contextul pandemiei de COVID-19, din solidaritate față de clienți, suntem aici pentru a rezolva problemele urgente!

Oferim 15% reducere pentru servicii

Rezervă un serviciu urgent pentru mașină aici

În contextul actual, având în vedere recomandările oferite de MAI, vom aplica măsuri care să prevină răspandirea epidemiei de COVID19.În această perioadă, vom lucra cu un numar redus de angajati, astfel vă recomandăm să prioritizați nevoile de service ale mașinii dumnevoastră.

De asemenea, am demarat o serie de acțiuni pentru siguranța dumneavoastră și suntem pregătiți să vă ajutăm să vă păstrați mobilitatea în aceste momente grele.

Asigurări auto

Alege cea mai bună ofertă RCA pentru tine

REZERVA ACUM

Circuli în siguranță atunci când știi că există cineva care se ocupă de asigurarea mașinii tale. Alegem pentru tine cele mai bune oferte de la toate companiile de asigurări din România pentru ca tu să conduci mereu în siguranță.

În caz de accident, ești asigurat iar decontarea se face direct cu cele mai importante societăți de asigurare: Groupama, Omniasig, Gothaer, Allianz, Asirom, Generali, Uniqa și Credit Europe. Odată ce ai devenit client BADSI, vei primi alerte cu 30 de zile înainte de expirarea poliței pentru ca tu să ai o grijă în minus.

Solicită o programare în service

Completează formularul de mai jos şi unul din colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.