Skip to main content

Nissan Intelligent Mobillity

TEHNOLOGIE DINAMICĂ ȘI AVANSATĂ

Sistemele de asistență Nissan Intelligent Mobility redefinesc modul de a șofa și te conectează rapid cu lumea înconjurătoare. Tehnologia modernă Intelligent Mobility te ajută să fii mereu cu un pas înainte atunci când te afli la volan.

Nissan Intelligent Mobillity

AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ

AVERTIZARE UNGHI MORT

FARURI AUTOMATE INTELIGENTE

MAI MULTE TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ ȘOFER ÎN ALERTĂ

VEZI ȘI SIMȚI MAI MULT ÎN JURUL TĂU

Tehnologia modernă Nissan Intelligent Mobility te ajută să preiei comanda și să te bucuri de o plimbare confortabilă. Lucrând discret pentru a te ajuta să vezi mai mult, să simți mai mult și să rămâi mereu în control, sistemele avansate Nissan Juke îți conferă liniște, siguranță și confort.

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

Noul Nissan JUKE beneficiază de dotări avansate de siguranță: sistemul de infotainment NissanConnect Services, asistența avansată la conducere ProPILOT, Cruise Control Inteligent pentru transmisia manuală și tehnologii de conducere inteligentă (inclusiv Sistemul de intervenție pentru unghiul mort).

Nissan Intelligent Mobillity

VEZI ȘI SIMȚI MAI MULT

Cu Nissan Intelligent Mobility, smartphone-ul întâlnește mașina inteligentă. NissanConnect te ajută să ai acces imediat la toate aplicațiile tale preferate. Opțiunile sunt nenumărate: de la apelul automat de urgență în caz de accident până la controlul mașinii de la distanță. Poți opri claxonul sau închide luminile de oriunde te-ai afla. Ai uitat unde ai parcat? Nicio problemă, pentru că ai posibilitatea să folosești opțiunea de localizare a mașinii sau poți conecta noul tău Nissan JUKE prin Google Home.

https://www.youtube.com/watch?v=4dOznbm7g8A

BLIND SPOT INTERVENTION ȘI REAR CROSS TRAFFIC ALERT

Noul JUKE aduce tehnologia inovatoare Intervenție unghi mort (Blind Spot Intervention), o premieră în segmentul B-CROSS. Această funcție sesizează când șoferul părăsește banda de circulație în mod involuntar și readuce mașina pe traiectorie, departe de pericol. Alerta pentru traficul din spate (Rear Cross Traffic Alert) previne, de asemenea, coliziunile la ieșirea în marșarier din diverse locuri de parcare.

PARCAREA, MAI SIMPLĂ CA ORICÂND

Monitorul Intelligent Around View

Reprezintă un sistem avansat de camere video care îți oferă o vedere panoramică 360° a mașinii, cu focalizare selectabilă pe față, spate și bordură, astfel încât să parchezi ca un profesionist.

Monitorul Intelligent Around View Nissan Intelligent Mobillity

TEHNOLOGIA NISSAN PROPILOT

Cu tehnologia Nissan ProPilot, experiența de condus trece la un nivel superior. Disponibil pe modele cu transmisie DCT, ProPilot monitorizează traficul și te asistă în permanență. Tu te bucuri de condus, având certitudinea că Nissan JUKE este gata să intervină la frânare, la virare sau la accelerare, astfel încât tu să rămâi în siguranță, pe banda potrivită și în control.

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019
Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

SISTEME AVANSATE DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUS

Noul Nissan JUKE beneficiază de recunoașterea semnelor rutiere, semnalizarea mașinilor din unghiul mort, atenționare în cazul bicicliștilor sau al pietonilor care pot apărea pe neașteptate în drumul tău.