Skip to main content

Putere inteligentă pentru o lume în schimbare

Experimentați senzația inedită de conducere a noului Qashqai, care propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare. Noul sistem cu tehnologie mild hybrid oferă o eficiență sporită. Iar noul Qashqai cu inovatorul e-POWER combină tehnologia vehiculelor electrice cu familiaritatea și confortul unui motor termic. Rezultatele: accelerația instantanee, confort de neegalat în rulare și deplasare silențioasă specifică unui vehicul electric.

 

Qashqai propune în gamă două noi grupuri motopropulsoare care păstrează ADN-ul EV Nissan, pentru performanțe spectaculoase și emisii reduse de CO2.

Optimizarea structurală și a motorului au fost o parte-cheie a dezvoltării noului Qashqai pentru a oferi performanțe de conducere excelente, precum și o eficiență a consumului de combustibil. Noua platformă oferă agilitate și confort avansate. Structura mai rigidă oferă performanțe dinamice și de siguranță îmbunătățite, în timp ce utilizarea extinsă a panourilor din aluminiu pentru caroserie reduce greutatea pentru emisii mai mici de CO2. Noul grup motopropulsor mild-hybrid de 1,3 litri dispune de o baterie litiu-ion care stochează energia recuperată în timpul frânării pentru a reduce emisiile și pentru a asigura o funcționalitate stop start mai lină.

https://www.youtube.com/watch?v=7PQfb-jqNz4&t=1s

Mild hybrid

Un raport de succes între Eficient și Performant

Complexitatea unui Vehicul Electric & Confortul unui Vehicul termic

Elementul unic al e-Power este faptul că propulsorul termic este utilizat exclusiv pentru a genera electricitate, în timp ce roțile sunt acționate integral de motorul electric. Acest lucru face ca deplasarea să fie confortabilă și eficientă.