Skip to main content

Verificare ITP Pipera Bucuresti

BADSI te ajută să beneficiezi de verificare ITP (inspecția tehnică periodică) pentru mașina ta la service-ul din Pipera.

 

ITP 4×2 250 RON

ITP 4×4 300 RON

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Programare online pentru verificare ITP la BADSI

Acte necesare:
– Talon în original
– Carte identitate auto în original (excepție auto în leasing, copie conform cu originalul)

Riscul de a uita de verificarea ITP pentru mașina ta te poate costa suspendarea înmatriculării și ridicarea talonului. Procesul greoi de reînmatriculare și costul amenzilor usturătoare înseamnă că această verificare obligatorie nu trebuie să lipsească din calendarul oricărui șofer.

La BADSI noi ne asigurăm că tu nu vei risca să circuli fără ITP valid, de aceea îți vom trimite o alertă cu 30 de zile înainte ca perioada de valabilitate să expire.

Indiferent de marca de mașină pe care o ai, verificarea ITP este unul dintre motivele pentru care trebuie să ne vizitezi cel puțin o dată pe an (pentru masini mai vechi de 12 ani) sau o data la doi ani (pentru masini cu o vechime de maxim 11 ani) . Verificarea ITP se face conform normelor legale, iar tu vei sta liniștit, scăpând de un stres în plus.

Suntem autorizați RAR pentru realizarea inspecțiilor periodice și folosim echipamente tehnice moderne pentru ca măsurătorile noastre să aibă cel mai mare grad de acuratețe. 

Verificarea ITP reduce riscul de suspendare a înmatriculării, astfel încât poți circula pe drumurile publice fără a întâmpina probleme legale.

Află mai multe despre siguranța rutieră.

Verificare ITP Pipera Bucuresti

Solicită o programare

Completează formularul de mai jos şi unul dintre colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.
Program lucru: Luni-vineri 08.00-16.30