Skip to main content

PLĂNUIEȘTE-ȚI CĂLĂTORIA CU ENTUZIASM

POSIBILITĂȚILE SUNT NELIMITATE CU NOUL NISSAN LEAF

Cu o baterie nouă, mai puternică decât oricând și o selecție variată de moduri de conducere pentru a gestiona autonomia, Noul Nissan LEAF te va duce oriunde într-un mod pur și simplu uimitor.

AUTONOMIE NEDC PANA LA

350 KM

AUTONOMIE CONFORM NOII METODE DE
OMOLOGARE WLTP, IN CICLU MIXT PANA LA

270 KM

AUTONOMIE CONFORM NOII METODE DE OMOLOGARE WLTP,
ÎN CICLU URBAN, DE PÂNĂ LA

389 KM
BATERIE EXPERT

Vei fi uimit de numărul de kilometri de care te poți bucura la o singură încărcare, cu Noul Nissan LEAF. Bateria sa de 40kWh captează mai multă energie, este mai eficientă și nu ocupă mult spațiu.

GARANȚIA BATERIEI

Sistemul de propulsie electric al Noului Nissan LEAF, incluzând bateria, este acoperit de garanție pentru 8 ani sau 160.000 km (în funcție de prima limită atinsă). Achiziționează Noul Nissan LEAF și te vom ajuta să conduci către viitorul tehnologiei.

FIECARE DETALIU TE AJUTĂ SĂ REDUCI CONSUMUL DE ENERGIE

BUCURĂ-TE DIN PLIN DE AUTONOMIE

Sunt multiple moduri prin care poți extinde autonomia vehiculului pentru a se potrivi stilului tău de viață și de condus. Alege modul ECO și călătorește cu 10% mai mult, poți de asemenea opta să călătorești pe drumurile principale, în loc de cele secundare.

MODUL B: RECUPERAREA ENERGIEI LA FRÂNARE

Te gândești serios să maximizezi autonomia vehiculului tău electric? Activează modul B. Oferă o frânare regenerativă mai agresivă, care încarcă bateria fără a compromite plăcerea de conducere.

MODUL ECO

Alege Modul ECO pentru a limita puterea motorului și a economisi energie. Crește ușor frânarea regenerativă pentru a mări autonomia. Poți obține eficiență maximă cu noul tău Nissan LEAF, selectând modul B și modul ECO împreună.

ÎNCĂRCARE DE LA 20% LA 80% IN 60 DE MINUTE
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ CÂND EȘTI PE DRUM

Conectează-te la o stație de încărcare rapidă și încarcă-ți bateria de la 20% până la 80% în doar 60 de minute.*

*Timpul depinde de condițiile de încărcare, incluzând tipul de încărcător rapid și starea acestuia, temperatura și dimensiunea bateriei, precum și temperatura ambientală la punctul de utilizare.

Timpul indicat corespunde încărcării cu un încărcător rapid tip CHAdeMO. Vehiculele electrice Nissan au un sistem de siguranță la încărcare care protejează bateria în timpul sesiunilor repetate de încărcare rapidă într-o perioadă scurtă de timp. Timpul necesar pentru o încărcare rapidă suplimentară (de la 3 sau mai multe proceduri succesive) poate dura mai mult dacă temperatura bateriei activează sistemul de siguranță al bateriei la încărcare.

ÎNCĂRCARE COMPLETA IN MAI PUȚIN DE 7,5 ORE
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ACASĂ CU WALLBOX

Utilizează o stație de încărcare de tip Wallbox de 7kW instalată la domiciliu sau publică și beneficiezi de încărcare completă în mai puțin de 7,5 ore.**

**Timpul depinde de condițiile de încărcare, incluzând tipul de încărcător rapid și starea acestuia, temperatura și dimensiunea bateriei, precum și temperatura ambientală la punctul de utilizare.

ÎNCĂRCARE LA PRIZĂ PUBLICĂ

Încarcă noul Nissan LEAF prin modalitatea clasică, utilizănd cablul de alimentare furnizat de Nissan. Conectează-l direct în orice priză de perete de uz casnic, oriunde ați fi.

ALEGE CÂND ANUME VREI SĂ ÎNCARCI
Oprește și pornește încărcarea la ore fixe și bucură-te din plin de costul energiei electrice din afara orelor de vârf. Poți seta simplu ora încărcării pe ecranul navigației cu doar câteva click-uri.

CONECTEAZĂ-TE CU NOUL TĂU NISSAN LEAF PRIN APLICAȚIA NISSANCONNECT EV

NOUL NISSAN LEAF ESTE NOUL TĂU CEL MAI BUN PRIETEN
TOT CE AI NEVOIE PENTRU A TE BUCURA DE CĂLĂTORIE
APLICAȚIA NISSANCONNECT EV
  • Programează încărcarea Noului tău Nissan LEAF în afara orelor de vârf;
  • Setează temperatura înainte să intri în mașină;
  • Verifică autonomia și statusul încărcării bateriei.