Skip to main content

SIMTE ENERGIA CONDUSULUI 100% ELECTRIC

PUTERE INTELIGENTĂ

Nu există altceva la fel ca el. De la accelerarea instantanee pe care o ai la pornirea vehiculului, până la performanța de a fi incredibil de silențioasă în timpul mersului – toate acestea fără combustibil sau noxe. Nissan LEAF îți face călătoriile cotidiene extraordinare.

TEHNOLOGIA E-PEDAL

Cum ar fi să conduci cu o singură pedală? Este atât de simplu! Cu tehnologia Nissan e-Pedal, poți accelera, decelera și frâna cu o singură mișcare continuă. Doar eliberează pedala pentru frânare automată regenerativă și apas-o pentru a accelera. Este foarte distractiv și îți oferă un control mai bun al vehiculului la urcare și la coborâre pe drumuri înclinate sau pe drumuri cu viraje.

MANEVRABILITATE DINAMICĂ CU UN CENTRU DE GREUTATE COBORÂT

Fiecare viraj este distractiv cu Noul Nissan LEAF. Bateria montată în podea creează un centru de greutate coborât care ajută să își păstreze stabilitatea în curbe, oferindu-ți  manevrabilitate și o călătorie minunată, ușoară.

NISSAN PROPILOT

O MÂNĂ DE AJUTOR ATUNCI CÂND AI NEVOIE

Nissan ProPILOT face totul mai ușor, face față blocajelor în trafic aglomerat și menține distanța pe autostradă, atunci când este nevoie. Această tehnologie se ocupă de munca grea pentru ca tu să te bucuri de călătorie.

MENȚINE VITEZA

ACCELEREAZĂ PENTRU TINE

CORECTEAZĂ TRAIECTORIA PENTRU TINE

TE MENȚINE PE BANDĂ

ÎNCETINEȘTE PÂNĂ LA OPRIRE

FRÂNEAZĂ PENTRU TINE

TEHNOLOGIA DE PARCARE NISSAN PROPILOT PARK

O MÂNĂ DE AJUTOR CÂND AI NEVOIE

Parcarea nu a fost niciodată atât de simplă! Fără ajutorul mâinilor, picioarelor și fără să îți mai întorci capul. Cu Nissan ProPILOT Park, noul tău Nissan LEAF va parca de unul singur.

SCHIMBĂ VITEZA PENTRU TINE

FĂRĂ GRIJA SCHIMBATORULUI

VIREAZĂ PENTRU TINE

FĂRĂ SĂ VIREZI

FACE TOTUL SINGUR PENTRU TINE

FĂRĂ SĂ APEȘI PE PEDALE

MORE FEATURES THAT STEP IN TO HELP

INTELLIGENT CRUISE CONTROL

Preluând monotonia operațiunilor de oprit și pornit, sistemul Intelligent Cruise Control te ajută la menținerea unei viteze reglabile și să setezi distanța dintre tine și mașina din față.

SISTEMUL DE INTERVENȚIE INTELIGENTĂ LA PĂRĂSIREA BENZII

Menține-te pe traiectorie. Sistemul de Intervenție inteligentă la părăsirea benzii de circulație acționează ușor frânele pentru a te ghida înapoi atunci când detectează că deviezi neintenționat de pe banda de circulație pentru prea mult timp.

FARURI AUTOMATE INTELIGENTE FULL LED

Acest sistem te ajută să vezi mai bine pe timpul nopții fără să îi orbești pe ceilalți participanți la trafic. Sistemul pornește automat faza lungă atunci când este nevoie și trece automat la luminile de drum atunci când detectează un vehicul apropindu-se din sens opus.

SISTEM INTELIGENT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ

Pentru a te ajuta în trafic și pe străzile aglomerate, sistemul de frânare inteligentă de urgență monitorizează constant viteza și distanța față de autovehiculului din fața ta. Îți va spune dacă trebuie să încetinești și chiar va aplica frânele pentru a te ajuta să eviți o coliziune, să minimizeze impactul sau în cazul în care detectează un pieton pregătit să traverseze.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

Cu ajutorul celor 4 camere video poate fi generată o vedere 360˚ de sus asupra LEAF-ului tău sau cadre din față, din spate și de la nivelul bordurii,  astfel încât manevrele în locuri strâmte devin mult mai simple. În plus, te anunță atunci când detectează obiecte în mișcare în apropierea vehiculului, pentru a putea să previi alte incidente.

RECUNOAȘTERE INDICATOARE RUTIERE

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

Fără presupuneri! Menţine viteza legală datorită sistemului inteligent de recunoaștere a indicatoarelor rutiere. Detectează semnele de circulație și afișează limita de viteză pe ecranul digital al Noului Nissan LEAF pe masură ce treci pe lângă ele

ALERTĂ TRAFIC SPATE

SIMTE MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

Vrei să știi dacă vine ceva din spate? Senzorii Noului Nissan LEAF detectează vehiculele ce se apropie din ambele părți și te avertizează.

AVERTIZARE UNGHI MORT

SIMTE MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

Poți schimba benzile fără să ai surprize. Sistemul de avertizare îți spune dacă detectează un vehicul “ascuns” în unghiul mort.

MAI MULTE CARACTERISTICI CE TE AJUTĂ SĂ CONDUCI CA UN PROFESIONIST

SISTEMUL INTELIGENT DE CONTROL AL TRAIECTORIEI

Parcurge curbele cu manevre care nu necesită efort. Sistemul inteligent de control al traiectoriei analizează situația și, la nevoie, poate frâna fiecare roată individual pentru a te ajuta să virezi cu ușurință.

SISTEMUL INTELIGENT DE CONTROL AL RULĂRII

Sistemul inteligent de control al rulării poate să facă trecerea peste denivelări mai lină. Atunci când întâlnești o denivelare, sistemul aplică automat frâna și ajustează cuplul motorului pentru a atenua efectele resimțite în habitaclu.