Skip to main content

Constatare si Reparatii Daune Auto RCA

Suna acum pentru Avizare Dauna Auto 

+40 722 521 216

Constatare & Reparatie

Masina La Schimb

Asistenta completare corecta Amiabil Online si Tiparit

Suna acum pentru Avizare Dauna Auto

+40 722 521 216

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier si vinovatul are asigurare, te ajutam noi cu asistență gratuită, constare dauna, intocmire dosar, decontare directa, tractare auto la cerere, reparatii si masina la schimb.

Deschidem dosarul de dauna direct, fara programare prin call center

Toate aceste servicii complete sunt oferite pentru autoturismele care se repara in unitatea noastra.  

30

Servicii de încredere

Peste 30 de ani de experiență

Gratuit intocmire dosar dauna 

Acte necesare intocmire dosar dauna auto

Reparatii rapide  cu decontare directa

reparatii rapide si de calitate cu piese noi si garantie la manopera

Masina la schimb pe durata reparatiei

fara costuri pentru dvs, facturata direct catre asiguratorul RCA, conform legii.

Documente necesare pentru intocmirea dosarelor de RCA

Constatarea Amiabila de acident/ autorizatie de reparatie + proces verbal politie

 Buletin sofer auto raspunzator

Permis sofer auto răspunzător

Talon auto raspunzator

RCA auto raspunzator

Buletin+permis+talon auto pagubit

Imputernicire (daca masina este pe firma) / procura (daca este cazul)

RCA auto pagubit

La finalul reparatiei se va semna un contrac de cesiune de creanta + contract pentru auto la schimb ( daca este cazul)

Actele menționate pe acest site reprezintă minimum necesar pentru deschiderea dosarului de daună. Inspectorii de daună auto pot solicita, de la caz la caz, acte suplimentare după efectuarea constatării pentru completarea dosarului de daună

Constatări Daune Toti Asiguratorii

Beneficii dacă apelezi la noi în caz de accident:

Deschidere dosar daună.

Lasă-ți grijle pe mâna noastră! Ne ocupăm de tot procesul de constatare + reparație autoturism.

Reparație în service.

Reparație cu piese originale sau omologate de producător. Oferim garanție la lucrările de caroserie / vopsitorie.

Mașină de curtoazie.

Îți oferim pe toată perioada reparației o mașină cu care să te poți deplasa. Costul este suportat de asigurator, conform poliței RCA.

Centru daune asirom
"Daune auto RCA EUROINS Bucuresti" "Servicii de constatare daune auto EUROINS" "Reparatii daune auto RCA EUROINS in Bucuresti" "Euroins constatare si reparatii daune auto Bucuresti" "Expertiza daune auto EUROINS Bucuresti" "Reparatii auto EUROINS Bucuresti" "Asigurari auto EUROINS Bucuresti" "Daune auto EUROINS Bucuresti" "Reparatii auto la preturi avantajoase in Bucuresti" "Servicii rapide si eficiente de reparatii auto EUROINS in Bucuresti" "Constatare si reparatii daune auto EUROINS Bucuresti" "Servicii complete de constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS" "Specialisti in constatare si reparatii daune auto EUROINS in Bucuresti" "Reparatii daune auto la standarde europene in Bucuresti" "Servicii profesionale de reparatii daune auto EUROINS in Bucuresti" "Asistenta completa pentru constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS" "Expertiza daune auto EUROINS la cel mai inalt nivel in Bucuresti" "Reparatii daune auto pentru orice tip de vehicul EUROINS in Bucuresti" "Servicii de constatare si reparatii daune auto rapide si eficiente in Bucuresti" "Asigurare constatare si reparatii daune auto EUROINS in Bucuresti" "Reparatii daune auto cu piese originale EUROINS in Bucuresti" "Reparatii rapide si de calitate daune auto EUROINS in Bucuresti" "Solutii complete de reparatii daune auto RCA EUROINS in Bucuresti" "Reparatii daune auto pentru orice model de autoturism EUROINS in Bucuresti" "Servicii de constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS la preturi competitive in Bucuresti" "Expertiza daune auto EUROINS gratuita in Bucuresti" "Reparatii daune auto EUROINS cu garantie in Bucuresti" "Asistenta rapida pentru constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS in Bucuresti" "Reparatii daune auto EUROINS pentru autoturisme, SUV-uri si autoutilitare in Bucuresti" "Servicii complete de constatare si reparatii daune auto EUROINS la domiciliu in Bucuresti" "Expertiza daune auto EUROINS pentru toate categoriile de autovehicule in Bucuresti" "Reparatii daune auto EUROINS cu vopsitorie profesionala in Bucuresti" "Asistenta completa pentru constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS la nivel national" "Reparatii daune auto EUROINS la cele mai inalte standarde de calitate in Bucuresti" "Servicii de constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS la cel mai bun raport pret/calitate" "Expertiza daune auto EUROINS pentru vehicule comerciale si industriale in Bucuresti" "Reparatii daune auto EUROINS cu diagnosticare computerizata in Bucuresti" "Asigurare constatare si reparatii daune auto RCA EUROINS cu asistenta rutiera inclusa in Bucuresti" "Servicii complete de reparatii daune auto RCA EUROINS la adresa dorita in Bucuresti" "Reparatii daune auto EUROINS cu echipamente si tehnologie de ultima generatie in Bucuresti"

La BADSI, oferim o gamă completă de servicii pentru a ajuta la repararea mașinii dumneavoastră, inclusiv inspecții ale cererilor, programări, pregătirea documentelor și notificarea asigurării. Consultantul nostru de inspecție a cererilor este dedicat asigurării unui proces de inspecție fără probleme. Urmează legislația în vigoare pentru a se asigura că toate reparațiile sunt rambursate direct de către asigurător, iar noi utilizăm doar piese originale și vopsea de cea mai bună calitate pentru caroserie și vopsire. De asemenea, oferim mașini de înlocuire de aceeași clasă sau de o clasă mai mică decât vehiculul deteriorat și chiar vehicule de lux, cum ar fi SUV-uri sau mașini de lux, în funcție de clasa mașinii deteriorate. Serviciile noastre se extind dincolo de atelierul nostru de reparații, deoarece oferim și servicii de înlocuire a mașinii pentru deținătorii de polițe care aleg să-și repare mașinile în altă parte, conform condițiilor specificate în polița de asigurare.

La BADSI, credem că procesul de reparații auto ar trebui să fie lipsit de stres și convenabil. Suntem autorizați să efectuăm reparații în facilitățile noastre și nu impunem atelierul de reparații clienților noștri. Inspectorii noștri sunt bine pregătiți în legislația în vigoare și efectuează inspecții și re-inspecții ale cererilor la cele mai înalte standarde. Aveți încredere că mașina dumneavoastră este în mâini bune cu noi. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta cu reparațiile auto.

 Șoseaua Pipera 50A, București 020112, Romania

daune@badsi.ro

+40 722 521 216

LUNI – VINERI: 8:00 AM – 16:30 PM

Suna acum pentru Avizare Dauna Auto

+40 722 521 216