Skip to main content

VREI SĂ ÎȚI VINZI MAȘINA? O CUMPĂRĂM NOI!

Industria auto de vehicule noi se află într-o continuă schimbare generată de criza aprovizionării cu semiconductori. Există o atenție sporită pentru mașinile second-hand, fapt pentru care este un moment oportun să faci o schimbare.

Dacă ești interesat să-ți vinzi mașina, scapă de grija site-urilor cu anunțuri de mașini și a întâlnirii cu cei care vor mereu să știe “ultimul preț” și vino cu mașina ta la BADSI.

Îți oferim o evaluare generoasă pentru mașina pe care deja o conduci, fără să fii obligat să cumperi o mașină de la noi.

OFERTĂ ÎN MAXIMUM 48h.

Nimic nu este mai neplăcut decât să te întâlnești cu 20 de persoane care doar pretind că sunt interesate de mașina ta. Consumi mult timp, răspunzi mereu la aceleași întrebări, vă întâlniți prin locuri publice și trebuie să îți planifici timpul în funcție de celălalt.

Ei bine, este nevoie de o singură vizită la BADSI pentru ca noi să inspectăm vizual și să verificăm tehnic mașina pe care o conduci. În maximum 48h de la vizita ta la noi, vei primi oferta noastră de achiziție a mașinii tale.

CRITERII DE ELIGIBILITATE:

  • Mașina ta are un an de fabricație începând cu 2013.
  • Mașina ta are un rulaj de maximum 120.000 km.
  • Mașina ta are un istoric de service certificat.
  • Mașina ta este întreținută în conformitate cu recomandările producătorului.

ȚI-AM STÂRNIT CURIOZITATEA?

Completează câmpurile de mai jos cu datele tale de contact, iar noi te vom contacta în maximum 24h din momentul în care primim informațiile.