TEHNOLOGIE

RĂMÂI CONECTAT

Nissan 370Z combină atractivitatea unei mașini sport cu cele mai noi tehnologii.

Efectuează sau primește apeluri, ascultă muzică fără să ai grija vreunui fir. Acum poți face toate acestea în timp ce îți ții mâinile acolo unde trebuie să fie – pe volan.

Cu NissanConnect Premium vei putea crea liste de redare din colecția proprie de muzică, fără să mai fi nevoit să îți iei CD-urile cu tine de fiecare dată. Aplicația Music Box îți permite să înregistrezi melodii din colecția proprie și să le stochezi pe hard disk-ul intern de 9.3 GB.

Conecteaza-ti iPod-ul, MP3-ul sau USB-ul in slotul corespunzător și controlează muzica cu ajutorul sistemului audio sau direct de pe ecranul tactil. De asemenea, pe ecranul digital vei putea vizualiza informații despre piesele tale.

În momentul în care schimbătorul de viteze se află în marșalier, monitorul pentru deplasarea cu spatele va intra în funcțiune. Știm cu toții cât e de plăcut să te ghideze cineva atunci când dai cu spatele.

Navighezi mai ușor prin zonele aglomerate cu ajutorul ecranului tactil și al sistemului de navigație cu ghidare vocală. Funcția NavTraffic afișează informații din trafic în timp real, pentru a te ajuta să eviți zonele aglomerate.

TREI CEASURI AUXILIARE

Ceasurile auxiliare plasate deasupra bordului adaugă o notă sportivă și totodată retro, oferind informații despre temperatura motorului, tensiunea bateriei precum și ora exactă.

UN SCAUN PENTRU UN ȘOFER ADEVĂRAT

Scaunele Nissan 370Z au decupaje în spătar și șezut pentru a permite mișcarea liberă a mâinilor și picioarelor în timpul manevrării volanului, schimbătorului și pedalelor. În plus, capitonajele laterale și secțiunea antiderapantă centrală te vor ajuta să nu aluneci niciodată de pe scaun.

ABORDARE STRATIFICATĂ

Habitaclul modelului Nissan 370Z coupe a fost proiectat pe trei niveluri, fiecare dintre acestea având o funcționalitate diferită. Nivelul „informativ” oferă vizibilitate clară a tuturor instrumentelor de bord, ceasurile principale deplasându-se în sus și în jos odată cu volanul ajustabil. Nivelul „operațional” include volanul în trei spițe îmbrăcat în piele, padelele de pe volan și schimbătorul de viteze. Nivelul „utilitar” include scaunele sport, panourile capitonate pentru genunchi și suporturile din uși care îți permit să te bucuri la maximum de performanțele Nissan 370Z.

SISTEM AUDIO BOSE

Sunetul incredibil al sistemului de evacuare a Nissan 370Z va deveni cu adevărat muzică pentru urechile tale, mulțumită tehnologiei avansate a sistemului audio Bose. Tehnologiile ASE (Active Sound Enhancement) și ANC (Active Noise Cancellation) ajustează fin sunetul motorului și îl redau prin cele opt boxe al sistemului audio. Cu funcția de conectare la iPod, sistemul audio Bose de ultimă generație îți va amplifica întreaga experiență la volan.

CHIAR ȘI TEHNOLOGIA ESTE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Cunoașterea înseamnă putere. Din acest motiv, sistemul de navigație Nissan integrat te menține întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți. Cu un spațiu de stocare pentru muzică de 9,3 GB, un ecran tactil de 7″ și o funcție de recunoaștere a vocii în 7 limbi, sistemul îți oferă hărți 3D pentru 20 de orașe europene și actualizări de trafic în timp real.

APRINDERE LA O SIMPLĂ ATINGERE DE BUTON

Acum nu va mai trebui să îți cauți cheile prin buzunare sau prin geantă. Conceput pentru a funcționa împreună cu cheia inteligentă Nissan, acest buton în stilul mașinilor de curse îți permite să pornești și să oprești rapid Nissan 370Z. Pentru a porni, apasă butonul în timp ce ții piciorul pe pedala de frână. Apasă-l din nou, și motorul se va opri.

CHEIA INTELIGENTĂ NISSAN

Cheia inteligentă Nissan simte când de apropii de mașină și îți permite să descui portiera printr-o simplă apăsare a butonului de pe mâner. Odată ajuns în interior, poți porni motorul fără a introduce cheia în contact.

PROTECȚIE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Sistemul avansat de airbag-uri de la Nissan include airbag-uri frontale cu două etape de deschidere, cu senzori pentru centurile de siguranță și senzori pentru clasificarea pasagerului ce determină rata de umflare a airbag-ului în funcție de gravitatea impactului și utilizarea centurii de siguranță. În plus, există două airbag-uri laterale incorporate în scaune, care se deplasează odată cu tine atunci când îți reglezi scaunul, precum și airbag-uri laterale montate în plafon, pentru protejarea capului.

ATUNCI CÂND TREBUIE SĂ OPREȘTI RAPID

Sistemul ABS (Anti-lock Braking System) împiedică blocarea roților și pierderea aderenței la frânele foarte bruște, asigurând menținerea controlului direcției mașinii. Dacă ai portbagajul plin, sistemul EBD (Electronic Brake force Distribution) va detecta greutatea suplimentară și va aplica o forță mai mare pe frânele din spate, pentru a permite oprirea mai sigură și mai rapidă. În cazul în care este detectată o tendință subviratoare sau supraviratoare, sistemul VDC (Vehicle Dynamic Control) va reduce puterea motorului și va acționa frânele anumitor roți pentru a asigura menținerea traiectoriei dorite.

PANOURI RETRACTABILE

În interior ai la dispoziție panouri retractabile în spatele ambelor scaune, precum și un compartiment de depozitare în spatele locului pasagerului care te va ajuta să păstrezi ordinea și să ascunzi eventualele obiecte valoroase.

POȚI LUA CU TINE ORICE ÎȚI DOREȘTI

Ai la dispoziție spațiu pentru toate lucrurile importante din viața ta: crose de golf, echipament de snowboard sau bagaje pentru escapade de weekend. Portbagajul Nissan 370Z are o deschidere generoasă, pentru acces ușor, iar cu ajutorul panoului retractabil, bagajele tale vor fi ferite de privirile indiscrete.