NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

La volanul noului Nissan e-NV200 Combi te simți mai încrezător și conectat

Mulțumită motorului 100% electric te bucuri de 0 emisii la fiecare plimbare.

Nissan e-NV200 Combi vine cu opțiunea de 5 sau 7 locuri. Mașina 100% electrică contribuie la integrarea unei variante de mobilitate inteligentă sustenabilă. Spune adio combustibililor fosili și taxelor de mediu și bucură-te de o mașină spațioasă, versatilă și ușor de condus. transformă șofatul într-o adevărată plăcere cu ajutorul tracțiunii puternice la pornire și o performanță în timpul șofatului.

Condu cu încredere

Fie că ești în oraș, pe autostradă și chiar și atunci când parchezi, Nissan e-NV200 Combi îți oferă toate beneficiile Nissan Intelligent Mobility și simplitatea unui motor electric.

Demarează cu ajutorul cuplului instant

Experimentează accelerația instantă cu Nissan e-NV200 Combi, datorită cuplului instant, oferit de motorul său electric 100% 109HP. Bucură-te de șofat lin, într-o mașină liniștită și puternică de fiecare dată când te urci la volan.

Centru de greutate jos

Având bateria în partea de jos a mașinii, în podea, Nissan e-NV200 oferă un centru de greutate jos ce îți oferă mai multă stabilitate și siguranță în timpul condusului, în special în curbe și întoarceri strânse. În plus, spațiul de depozitare este maximizat datorită amplasării bateriei.