Nissan Intelligent Mobillity

TE SIMȚI MAI SIGUR, MAI ENTUZIAST ȘI MAI CONECTAT

AVERTIZARE PĂRĂSIRE BANDĂ

AVERTIZARE UNGHI MORT

FARURI AUTOMATE INTELIGENTE

MAI MULTE TEHNOLOGII DE ASISTENȚĂ ȘOFER ÎN ALERTĂ

VEZI ȘI SIMȚI MAI MULT ÎN JURUL TĂU

Cu tehnologiile Nissan Intelligent Mobility, poți să preiei comanda și să te bucuri de o plimbare mai confortabilă decât oricând. Lucrând discret pentru a te ajuta să vezi mai mult, să simți mai mult și să rămâi în control, sistemele avansate ale acestui crossover îți conferă liniștea de care ai nevoie și împing emoția șofatului la maximum.

DETECTARE OBIECTE ÎN MIȘCARE

Fie că este vorba de un pieton neatent sau de un cărucior de cumpărături rătăcit, sistemul Around View Monitor de pe Nissan Juke 2018 emite un avertisment pe ecran atunci când ceva se mișcă lângă vehicul.

FARURI AUTOMATE INTELIGENTE

Cu faruri și ștergătoare inteligente, șofatul într-o noapte ploioasă nu va fi niciodată o problemă. Farurile Nissan JUKE 2018 se activează imediat ce se lasă întunericul și ștergătoarele se activează automat când începe să plouă, ajustându-se la intensitatea precipitațiilor, după cum este necesar.

AVERTIZARE UNGHI MORT

Cu sistemul de avertizare pentru unghi mort, poți schimba banda cu încredere. Acest sistem monitorizează zona din unghiul mort al modelului tău Nissan JUKE și emite un avertisment dacă detectează un vehicul sau o motocicletă în apropiere.

POȚI SCHIMBA MODUL DE RULARE CU LEJERITATE

Cu sistemul Dynamic Control, modelul Nissan JUKE 2018 se va adapta la modul în care simți tu că vrei să conduci. Poți comuta între modurile de rulare prin simpla apăsare a unui buton, îți poți personaliza plimbarea, poți regla clima și poți înregistra statistici privind performanța, toate în timp ce îți vezi și de drum.