Skip to main content

TEHNOLOGIE DE ASISTENȚĂ PENTRU CONDUCATORUL AUTO

UN NIVEL TOTAL NOU DE ÎNCREDERE

Orașul este plin de surprize – este bine să fii pregătit. Sistemele de asistență oferite de Nissan Intelligent Mobility sunt întotdeauna în alertă, gata să acționeze și să te mențină cu un pas înainte.

SISTEM INTELIGENT DE INTERVENȚIE LA PĂRĂSIREA INVOLUNTARĂ A BENZII  DE CIRCULAȚIE

SISTEM INTELIGENT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ

SISTEM INTELIGENT DE INTERVENȚIE LA PĂRĂSIREA INVOLUNTARĂ A BENZII DE CIRCULAȚIE

Acest sistem detectează dacă ieși de pe banda pe care circuli fără a semnaliza. Sistemul te avertizează, apoi cuplează frânele pentru a te ajuta să revii ușor pe banda de pe care ai plecat.

SISTEM INTELIGENT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ

Sistemul inteligent de frânare de urgență monitorizează viteza și distanța dintre tine și mașina din față și te anunță dacă trebuie să reduci viteza. Asistența de frânare de urgență poate chiar să cupleze automat frânele pentru a evita o coliziune frontală. Atunci când detectează un pieton care traversează, îți poate acționa frâna pentru a opri mașina.

ATENȚIE ȘI VIZIBILITATE ÎN TIMP CE CONDUCI

TEHNOLOGIE CARE SIMTE

Mașini în unghiul tău mort, cărucioare de cumpărături care apar de nicăieri sau schimbări bruște ale limitei de viteză care apar de nicăieri. Nissan Micra îți vine în ajutor cu o gamă de tehnologii disponibile care te ajută să vezi și să simți mai mult din ce se întâmplă în jurul tău.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

RECUNOAŞTERE INDICATOARE RUTIERE

SISTEM AVERTIZARE UNGHI MORT

ASISTENȚĂ PENTRU FAZA LUNGĂ

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Nissan Micra utilizează patru camere cu ajutorul cărora parcarea și manevrarea mașinii devin floare la ureche. Sistemul îți oferă o vedere panoramică virtuală a mașinii tale și a spațiului din jurul acesteia, precum și prim-planuri selectabile în modul split-screen: din față, spate și de la nivelul bordurii pentru a te ajuta să îți păstrezi intact nu doar orgoliul, ci și roțile mașinii. Fie ca e vorba de un pieton neatent sau de un cărucior de cumpărături, Nissan Micra te va avertiza atunci când cineva sau ceva se află mai aproape decât ar trebui.

RECUNOAŞTERE INDICATOARE RUTIERE

Nissan Micra te ajută să respecți limita de viteză legală cu ajutorul sistemului de recunoaștere a indicatoarelor rutiere care detectează semnele de circulație pe măsură ce te deplasezi și îți afișează limita de viteză pe afișajul digital aflat în spatele volanului.

ASISTENȚĂ PENTRU FAZA LUNGĂ

Vezi mai bine pe timp de noapte, fără a-i orbi pe ceilalți conducători auto. Sistemul de asistență pornește automat faza lungă atunci când ai nevoie de ea și trece la faza scurtă când detectează un vehicul în față.

SISTEM AVERTIZARE UNGHI MORT

Schimbă benzile cu o siguranță deplină. Acest sistem monitorizează unghiul mort al Micrei tale și te avertizează dacă detectează un vehicul care „se ascunde” acolo.

CONTROL ȘI STABILITATE ÎN TIMP CE CONDUCI

TEHNOLOGIA CARE SE ADAPTEAZĂ

Condu cu mai multă precizie și încredere! Nissan Micra gestionează foarte bine traficul urban, condusul în rampă sau un simplu limitator de viteză. Tehnologia de care dispune Nissan Micra este acolo pentru confortul tău, oferindu-ți o plimbare lină.

SISTEMUL INTELIGENT DE CONTROL AL RULĂRII

Denivelare? Ce denivelare? Sistemul inteligent de control al rulării poate cupla în mod automat frânele și poate regla cuplul motorului pentru a-ți netezi calea.

ASISTENȚĂ LA PORNIREA DIN RAMPĂ

Când te afli pe un deal abrupt, există întotdeauna acea mașina din spate care este prea aproape de tine ca să te simți confortabil. Din fericire, Sistemul de asistență la pornirea din rampă te ajută să scapi de acest sentiment neplăcut. Acest sistem reține presiunea de frânare pentru câteva secunde, oferindu-ți timp suficient pentru a comuta de la pedala de frână la pedala de accelerație.