Skip to main content

USB

Ascultă muzica ta preferată în timp ce îți încarci dispozitivul. Slotul USB este iluminat, ceea ce îl face mai ușor de găsit pe timp de noapte.

BLUETOOTH

Efectuează sau primește apeluri, ascultă muzică fără să ai grija vreunui fir. Acum poți face toate acestea în timp ce îți ții mâinile acolo unde trebuie să fie – pe volan.

ECRAN 7″ MULTI-TOUCH

Ușor de citit și intuitiv de utilizat, ecranul tactil color de 7″ îți oferă integrarea completă cu smartphone-ul tău.

NISSANCONNECT

Poți naviga oriunde ca și când ai fi de-al locului. Dispune de un ecran tactil de 7″ care se integrează cu smartphone-ul tău, de indicaţii turn-by-turn pentru a şti exact ce viraj urmează, de informaţii utile uşor de citit care te ajută să economisești timp. Sistemele integrate audio și de navigare îți fac călătoriile mai plăcute.

DISPLAY AVANSAT DRIVER-ASSIST

Fii la curent cu tot. Ecranul TFT high definition, de 5″, intuitiv, situat în centrul panoului cu instrumente, te ajută la navigarea pas cu pas, îți oferă asistență la conducere, informații legate de economia de combustibil, muzică și comunicații.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY - O NOUĂ ABORDARE A EXPERIENȚEI DE CONDUCERE

UN MOD DE A CONDUCE MAI ÎNDRĂZNEȚ

Nissan Navara cu Nissan Intelligent Mobility transformă modul în care conduci. Fie că ești pe șosea sau în afara ei, tractând sau nu o remorcă, Nissan Navara face lucrurile să pară mai ușoare

ANTICIPAREA FRÂNĂRII DE URGENŢĂ

Fii pregătit pentru orice situaţie. Sistemul de Anticipare a Frânării de Urgenţă* detectează riscul de coliziune cu vehiculul din faţă şi automat amplifică forţa de frânare dacă detectează o acțiune de frânare bruscă(*disponibil începând cu nivelul de echipare Acenta).

ASISTENȚA LA PORNIREA DIN RAMPĂ

Asistența la ponirea din rampă împiedică vehiculul să ruleze înapoi atunci când pornești de pe loc pe plan înclinat. Pur și simplu frânează suficient cât să îți permită să miști piciorul de pe frână pe accelerator.

Navara cu Nissan Intelligent Mobility transformă modul în care conduci. Fie că ești pe șosea sau în afara ei sau chiar tractând o remorcă, Navara poate face lucrurile să pară mai ușoare.