Optiuni Nissan Qashqai

Datorită tehnologiei NissanConnect, Nissan Qashqai devine cel mai bun prieten al smartphone-ului tău. Utilizând nouă interfață intuitivă, îţi vei putea accesa cu ușurință muzica preferată, contul de Facebook, Twitter sau sfaturile de pe TripAdvisor și multe altele.

ConnectEV

Hărți interconectate

Bluetooth

Apelare hands-free

Port USB

Perfect pentru a asculta muzica preferată în timp ce îți ții telefonul încărcat

CEL MAI RECENT SISTEM DE NAVIGATIE NISSAN

Un restaurant, un hotel sau dealerul tău Nissan, indiferent de destinație noul NissanConnect îți va oferi instrucțiuni pas cu pas pentru o călătorie cât mai rapidă. Utilizarea comenzilor vocale și conectarea dispozitivelor mobile cu Android sau iOS nu au fost nicicând mai ușoare.

DISPLAY-UL CUSTOMIZABIL ÎȚI AFIȘEAZĂ TOATE DETALIILE

Datorită instrucțiunilor pas cu pas, prezentate pe ecran, acum nu mai trebuie să îți muți privirea de la drum. Vei ajunge la destinație mai ușor și în siguranță.

Nissan Qashqai monitorizează constant presiunea pneurilor și te avertizează atunci când aceasta este scăzută.

Dacă smartphone-ul tau este conectat cu Nissan Qashqai, toate piesele redate vor fi afișate pe ecran.

Ai toate informațiile disponibile pe un singur ecran. De la autonomie și consumul de carburant până la viteza de deplasare, nu-ți va lipsi nicio informație

Cu ajutorul funcției Caller ID vei ști întotdeauna cine te apelează, fără a mai fi nevoie să îți muți privirea de la drum. Pentru a putea face asta, telefonul trebuie sa fie conectat prin Bluetooth la Nissan Qashqai.

Cu ajutorului sistemului inteligent de asistență Nissan, ai totul sub control.

Indiferent de stilul tău de condus, Normal, Sport sau Eco, Nissan Qashqai va face față oricărei provocări.

Nissan Qashqai are grijă să îți arate informații în timp real despre limitele de viteză. Sistemul detectează indicatoarele pe măsură ce treci pe lângă ele.

Sistem Audio

Bucură-te de sunetul sistemului audio Premium de la Bose: o nouă experiență de ascultare pentru modelul tău Nissan QASHQAI.

Confort și utilitate

Ia cu tine tot ce ai nevoie. Interiorul Nissan Qashqai îți oferă suficient spațiu de depozitare, un torpedou generos, consola centrală și buzunarele laterale ale ușilor din față își păstrează lucrurile importante la îndemână.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ CU DOUĂ ZONE

Alegerea este a ta! Nissan Qashqai îți permite să te bucuri de un aer răcoros împreuna cu pasagerul din față, în timp ce pasagerii din spate au o temperatură ceva mai ridicată – sau invers.

GEAMURI CONTROLATE CU AJUTORUL NISSAN INTELLIGENT KEY

Nissan Qashqai îţi permite să împrospătezi aerul din maşină datorită celor patru geamuri electrice controlate cu ajutorul NISSAN INTELLIGENT KEY.

Scaune încălzite

Scaunele încălzite pentru conducătorul auto și pasagerul din față, oferă un plus de confort atunci când temperaturile scad mai mult decât ar trebui.

Scaune cu memorie

Faptul că vrei sa împarți bucuria condusului cu cei dragi, nu înseamnă că trebuie să stai minute în șir pentru a îți regla poziția la volan. Nissan Qashqai memorează poziția scaunului și a oglinzilor pentru tine și încă o persoană pentru ca voi să vă puteți bucura de momentele petrecute împreună.

Torpedou încăpător

Depozitează toate lucrurile importante în torpedoul cu o capacitate de până la 10L.

Suport pentru telefon

Suportul pentru telefon este conectat la un încărcător USB de 12V care va fi mereu la îndemână.

SPAȚIU ȘI VERSATILITATE

Poți face loc pentru bagajele de toate formele și dimensiunile în Nissan Qashqai. Pliază toate scaunele din spate pentru a maximiza dimensiunea portbagajului.Creează o podea lungă şi plană pentru a transporta obiectele voluminoase sau foloseşte compartimentul de sub podea pentru lucrurile pe care doreşti să le protejezi de ochii celor curioși.