Skip to main content

Service și Reparații Infiniti

Înțelegem atracția unică a vehiculelor Nissan Infiniti. Combinația lor de performanță, lux și fiabilitate le face o alegere populară printre șoferii exigenți. La BADSI, ne specializăm în reparații și întreținere Nissan Infiniti, asigurându-ne că mașina dumneavoastră rămâne în stare impecabilă pentru anii următori.

+40 729 665 588

Servicii dedicate Infiniti.

Peste 20 de ani de experiență

Reparăm Infiniti de mai bine de 20 de ani. Ne-au trecut câteva sute prin mâini și știm exact care sunt problemele cele mai des întâlnite. Computerul de diagnoză original actualizat la ultima versiune și experiență cumulată a oamenilor noștri fac din BADSI cea mai bună opțiune pentru reparații Infiniti din România.

Întreținere Preventivă pentru Infiniti-ul tau

Modelele Infiniti sunt proiectate pentru longevitate, dar, ca toate vehiculele, au particularitățile lor. Întreținerea regulată este esențială pentru a preveni ca problemele minore să escaladeze în reparații costisitoare, iar noi reparam Infiniti de mai bine de 20 de ani:

Schimburi de Ulei:

Respectați programul recomandat de Infiniti pentru schimburile de ulei, de obicei la fiecare 8.000-12.000 km, pentru a proteja motorul și a maximiza performanța.

Verificarea Lichidelor:

Verificați și completați în mod regulat toate lichidele, inclusiv lichidul de răcire, lichidul de frână, lichidul de transmisie și lichidul de servodirecție, pentru a menține performanța optimă și a preveni deteriorarea.

Inspecții Frâne:

Inspectați-vă frânele în mod regulat pentru uzură. Plăcuțele și discurile de frână pot necesita înlocuire la fiecare 30.000-80.000 km, în funcție de obiceiurile de condus.

Întreținere Baterie:

Curățați bornele bateriei și verificați dacă există coroziune. Bateriile Infiniti durează de obicei 3-5 ani.

Rotirea și Echilibrarea Anvelopelor:

Rotiți și echilibrați anvelopele la fiecare 8.000-12.000 km pentru a asigura o uzură uniformă și a prelungi durata de viață a anvelopelor.

Contactează-ne pentru Service și Reparații Infiniti

WhatsApp

Probleme Comune la Infiniti

Deși modelele Infiniti sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, pot apărea anumite probleme:

  • Probleme cu Lanțul de Distribuție: Unele modele Infiniti pot prezenta uzură prematură a lanțului de distribuție, ceea ce duce la probleme ale motorului. Ascultați zgomote de zornăit și abordați-le prompt.
  • Probleme cu Transmisia: Transmisia CVT (Continuously Variable Transmission) a Infiniti poate prezenta probleme precum ezitare, alunecare sau supraîncălzire. Întreținerea regulată și schimbarea lichidelor pot ajuta la prevenirea acestor probleme.
  • Probleme Electrice: Senzorii defecte, cablurile defecte sau erorile de software pot cauza diverse probleme electrice. Solicitați un diagnostic profesional pentru a identifica și a rezolva cauza principală.

Programează-ți o Întâlnire pentru Service

Nu așteptați ca problemele minore să se transforme în probleme majore. Mențineți-vă Infiniti în cea mai bună formă cu o întreținere regulată de la BADSI. Contactați-ne astăzi pentru a programa o întâlnire și a experimenta diferența.

Întrebări Frecvente

Sunt mașinileInfiniti fiabile?

Modelele Infiniti sunt în general considerate fiabile, cu un grad ridicat de satisfacție a proprietarilor. Întreținerea regulată este esențială pentru a asigura longevitatea.

Sunt mașinile Infiniti scump de întreținut?

Costurile de întreținere pentru vehiculele Infiniti pot fi mai mari decât cele pentru mărcile non-lux, dar întreținerea preventivă vă poate economisi bani pe termen lung.

Îmi pot repara singur mașina Infiniti?

În timp ce unele sarcini de întreținere de bază pot fi efectuate acasă, reparațiile complexe sunt cel mai bine lăsate în seama tehnicienilor certificați, specializați în vehiculele Infiniti.

Aveți încredere în BADSI pentru a vă menține Nissan Infiniti în stare perfectă de funcționare pentru anii următori!

BADSI: Experții Tăi de Încredere în Infiniti

Tehnicienii noștri experimentați cunosc bine complexitățile modelelor Nissan Infiniti. Folosim echipamente de ultimă generație și piese originale pentru a diagnostica și repara vehiculul dumneavoastră, asigurându-ne că acesta funcționează la cele mai bune performanțe.

Contactează-ne pentru Service și Reparații Nissan Infiniti

WhatsApp

 Șoseaua Pipera 50A, București 020112, Romania

+40 729 665 588

programari@badsi.ro

LUNI – VINERI: 8:00 AM – 16:30 PM