Caroserie

Nissan-ul tău poate fi ca nou, chiar dacă nu mai este tânăr

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Zgârieturi, lovituri, caroserie deteriorată. Sunt inevitabile în viața unei mașini care înfruntă împreună cu tine traficul zilnic. Oricât de mult ți-ai dori ca mașina ta să arate ca nouă și după primii ani de utilizare, realitatea ne dovedește contrariul.

La BADSI ne-am propus să îți dăm posibilitatea ca mașina ta să își păstreze aspectul de nou, indiferent câți ani au trecut de la primul ei drum. Îți oferim cele mai bune servicii de vopsitorie, fie că este vorba de un simplu retuș, un polish sau o vopsire integrală. Specialiștii noștri au o singură misiune: mașina ta va arăta ca scoasă din fabrică. 

Fiecare model are o culoare unică, creată special pentru a reprezenta în totalitate preferințele clienților. De aceea, folosim ultimele tehnologii în materie de culoare pentru a replica, cu exactitate, nuanța mașinii tale. Chiar dacă vopsim o mică parte din caroserie sau restaurăm integral caroseria, te asigurăm că  nuanța originală a mașinii nu va fi schimbată. În atelierul de vopsitorie BADSI lucrează profesioniști cu experiență de 20 de ani iar mașina ta este pe mâini bune pe toată durata reparației. 

În cazul unor daune severe, care necesită o reparație îndelungată, îți dăm o mașină la schimb pe toată perioada în care mașina ta este in service. 

Singurul lucru care îți mai rămâne de făcut este să o aduci, periodic, pentru o polishare. În felul acesta, te vei bucura pentru mai mult timp de aspectul de nou al mașinii tale.

Solicită o programare în service

Completează formularul de mai jos şi unul din colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.