Mecanică

Mașina ta inteligentă este întreținută de profesioniști cu experiență pentru ca tu să conduci mereu în siguranță.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

De 25 de ani de când reparăm automobile Multibrand, am învățat că serviciul prompt pentru reparații trebuie să fie completat de o comunicare permanentă cu clientul. Când întâmpini o problemă cu mașina ta, ai la dispoziție numărul de asistență la care poți suna 24/24. De aici, consilierii noștri te direcționează către departamentul potrivit, unde poți face o programare în câteva minute.

Pe toată perioada în care mașina ta este in service, specialiștii noștri te țin la curent cu stadiul reparațiilor. Îți oferim informații despre garanții și costul reparației, pentru ca bugetul tău să nu fie luat pe nepregătite.

Mecanica BADSI funcționează după principiul celor 3 pași până la rezolvarea oricărei probleme: 

  • Diagnosticarea – ne permite să facem o radiografie exactă a problemelor care trebuie remediate și o estimare a timpului de reparație pentru Nissan-ul tău. 
  • Intervenția – se face în cel mai scurt timp posibil prin tractarea mașinii, daca este cazul, sau prin preluarea acesteia de către un consilier BADSI. 

Reparația – se face mereu cu echipamente performante, aprobate de producător. Mecanicii BADSI sunt specializați în sistemele Nissan și îți vor oferi cele mai bune soluții pentru rezolvarea, la timp, a problemelor.

Solicită o programare în service

Completează formularul de mai jos şi unul din colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.