Skip to main content
All

BADSI Lansează BADSI Talks.

By 06/04/2022May 27th, 2022No Comments

Așa cum știți, BADSI își dorește să devină un exemplu de companie sustenabilă și unul dintre angajatorii din România care promovează spiritul antreprenorial în rândul angajaților săi. Direcțiile noastre către mobilitate electrificată sunt clare, în special pentru că lumea în care trăim se schimbă. Desigur, și industria auto se schimbă. Întâmpinăm schimbările printr-o dezbatere a unor dintre cele mai importante subiecte.

Pentru că ne dorim să fim conectați cu voi, să învățăm din nevoile și sugestiile voastre și să ne dezvoltăm în permanență, suntem entuziasmați să vă prezentăm în primul episod BADSI Talks povestea din spatele brandului nostru, direcțiile de viitor, viziunea și drumul nostru către sustenabilitate, dar și cele mai noi și revoluționare proiecte la care lucrăm. Iar fiindcă ne dorim o comunicare sinceră și deschisă cu clienții noștri, așteptăm din partea voastră feedback-uri la fel de sincere și deschise care să ne ajute să ne îmbunătățim calitatea tuturor serviciilor prestate.

Dacă vorbim despre servicii, ne dorim să nu mai oferim servicii și atât, ci experiențe plăcute despre care vrei să vorbești cu cei mai buni prieteni ai tăi. Investim constant în ridicarea standardelor atât în interiorul companiei, cât și în piață, prin asumarea greșelilor pe care le facem în acest proces de învățare a noilor metode sustenabile de dezvoltare a unui business, și folosim ca punct de plecare unul dintre cele mai de impact aspecte ale culturii noastre: “Spun ce fac și fac ceea ce spun.”

În prima ediție BADSI Talks, Leonard Alexa vine în vizită în showroom-ul BADSI, iar împreună cu CEO-ul nostru, Paul Badea, vă vor prezenta viziunea și direcțiile noastre cu privire la următoarele subiecte:

  1. Ce este BADSI?
  2. Cum este prezentată sustenabilitatea în business?
  3. Cum funcționează managementul BADSI?
  4. Care sunt aspectele culturii BADSI?
  5. De ce este nevoie de un Customer Service de excepție?
  6. Asumare și dezvoltare continuă.
  7. Greenwashing și pseudo-sustenabilitate.
  8. Recrutarea în BADSI.

Așadar, fie că îți dorești să îți achiziționezi sau să servisezi o mașină, fie că ești pasionat de management, leadership și antreprenoriat, sau vrei să faci parte din echipa noastră, atunci sesiunile BADSI Talks sunt pentru tine!

Leave a Reply