Skip to main content
Maxus

Maxus e Deliver 3: Soluția definitivă pentru transportul ecologic în afaceri în România

By 02/05/2023No Comments
Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice pentru livrare România Maxus e Deliver 3 de vânzare România Vehicule comerciale electrice România Prețul Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice de livrare România Specificațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice pentru marfă România Caracteristici Maxus e Deliver 3 România Vehicule electrice pentru flote România Autonomia Maxus e Deliver 3 România Dealeri de furgonete electrice pentru livrare România Bateriile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice durabile România Spațiul de încărcare Maxus e Deliver 3 România Cele mai bune furgonete electrice România Eficiența Maxus e Deliver 3 România Soluții de transport electric România Capacitatea de încărcare Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice cu emisii zero România Configurațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice accesibile România Interiorul Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice fiabile România Exteriorul Maxus e Deliver 3 România.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru transportul afacerii dvs. în România, Maxus e Deliver 3 este alegerea perfectă. Ca primul vehicul comercial electric din clasa sa, Maxus e Deliver 3 a fost conceput pentru a satisface nevoile de transport ale companiilor care caută soluții ecologice.

 

Cu o autonomie de până la 340 de kilometri și o încărcare rapidă la 80% în doar 45 de minute, această mașină electrică este ideală pentru orice companie care caută să reducă costurile cu combustibilul și emisiile de carbon. În plus, cu un spațiu de încărcare de până la 5,3 metri cubi și o capacitate de încărcare de până la 905 kg, Maxus e Deliver 3 este perfectă pentru transportul mărfurilor dvs. în siguranță și eficient.

 

Cu un design modern și o serie de funcții inteligente, cum ar fi sistemul de asistență pentru șofer și conectivitatea avansată, Maxus e Deliver 3 este cea mai bună alegere pentru companiile care doresc să rămână competitive și să își îndeplinească obiectivele de sustenabilitate.

 

În concluzie, Maxus e Deliver 3 este soluția definitivă pentru transportul ecologic în afaceri în România. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre această mașină electrică revoluționară și cum vă poate ajuta afacerea, contactați-ne astăzi.

 

Maxus E-DELIVER 3

O DUBIȚĂ ELECTRICĂ, MULTE OPȚIUNI
ALEGEȚI ÎNTRE VAN SCURT SAU LUNG
BATERIE ȘI ÎNCĂRCARE
ÎNCĂRCARE
AUTONOMIE SI CONSUM
CULORI
GARANȚIE