Skip to main content

INFOTAINMENT

TE MENȚINE CONECTAT

Este lumea ta, orașul tău, prietenii tăi. Cu tehnologia avansată cu care este dotat noul Nissan Micra, ești mereu conectat.

FLEXIBILITATE

De la display audio cu Apple CarPlay, la informații și divertisment cu NissanConnect, alege ce ți se potrivește cel mai bine.

USB

Ascultă muzica ta preferată în timp ce îți încarci dispozitivul. Slotul USB este iluminat, ceea ce îl face mai ușor de găsit pe timp de noapte.

Port USB

Efectuează sau primește apeluri, ascultă muzică fără să ai grija vreunui fir. Acum poți face toate acestea în timp ce îți ții mâinile acolo unde trebuie să fie – pe volan.

ECRAN 7″ MULTI-TOUCH

Ușor de citit și intuitiv de utilizat, ecranul tactil color de 7″ îți oferă integrarea completă cu smartphone-ul tău.

Noul NissanConnect

Cu un ecran tactil de 7”, integrare completă cu smartphone-ul, sistemul audio și navigația de ultima generație, Nissan Micra face ca fiecare călătorie să fie una și mai plăcută.

AFIȘAJ NISSAN ADVANCED DRIVER ASSIST

INFORMAȚII RELEVANTE DINTR-O PRIVIRE

Ecranul TFT color de 5″ de înaltă definiție cu care este echipat Nissan Micra este ușor de citit și îți permite să vezi informațiile despre navigarea pas cu pas, consumul de combustibil, muzica sau comunicațiile chiar în centrul panoului de bord.

BOSE® PERSONAL® – PERSONALIZEAZĂ SUNETUL

CREEAZĂ-ȚI PROPRIA SCENĂ CU SONORIZAREA 360

Când asculți muzica preferată de ce să nu personalizezi și felul în care se aude? Poți face asta cu ajutorul sistemului audio de pe Nissan Micra și Bose® Personal®, cu trei setări, în funcție de starea ta de spirit. Difuzoarele încorporate în tetiera conducatorului auto, te fac să crezi că ai niște căști în timpul deplasării. Ai chef să împărtășești experiența cu altcineva? Creează o scenă care îți învăluie mașina în sunet. Piesele tale preferate nu s-au auzit niciodată mai bine.

DESIGN SILENȚIOS ÎN HABITACLU SILENȚIOS

Folosind geamul antiacustic pe parbriz precum și alte tehnologii inovatoare. Nissan Micra este concepută să îți ofere o plimbare liniștită.

SCAUNE ERGONOMICE ANTI-OBOSEALĂ

Indiferent dacă este vorba despre vacanțe epice sau despre drumurile de zi cu zi, scaunele din față, inspirate de astronauți și proiectate de inginerii Nissan, ajută la reducerea presiunii asupra spatelui și oferă un confort deosebit.

CONTROL AUTOMAT AL CLIMEI

Sistemul de climatizare automată de pe Nissan Micra ajustează temperatura pentru a te simți confortabil în orice moment.

SISTEMUL START & STOP

Datorită sistemului Start & Stop, Nissan Micra nu irosește energie în timp ce staționează, de exemplu la semafoare. Motorul este oprit până în momentul în care apeși pedala de accelerație, permițându-ți să pleci imediat.

ACCES FĂRĂ CHEIE

Cu ajutorul cheii inteligente Nissan, poți bloca sau debloca propriul tău Nissan Micra în timp ce cheia se află în buzunar sau în geantă.

PORTBAGAJUL ESTE ACUM UN SPAȚIU DE DEPOZITARE FLEXIBIL CE SE PLIAZĂ PE NEVOILE TALE

O MAȘINĂ MICĂ SPAȚIOASĂ ȘI VERSATILĂ

Cu Nissan Micra poți face loc pentru bagaje de toate formele și dimensiunile. Rabatează toate scaunele din spate pentru a maximiza spațiul de încărcare sau, pliază doar un scaun din spate și scaunul pasagerului din față pentru a putea introduce obiecte mai lungi.

Oprim pentru un latte? Dacă această întrebare îți punea probleme în trecut, cu suporturile de pahare din consola centrală vei putea face față cu brio acestei provocări.

Acum ai suficient spațiu pentru toate documentele, încărcătoarele și obiectele tale personale sau pentru o sticlă de 2L, tu alegi!

Lasă-ți telefonul în suportul dedicat. Acesta vine dotat cu port USB, o priză de 12 volți și o lumină ambientală care te ajută să îl găsești pe timp de noapte.

VOLANUL ERGONOMIC INTELIGENT

Nu numai că are un aspect sportiv, dar și vibrează dacă simte că părăsești banda.

SISTEM MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN PNEURI

Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri verifică în mod constant starea anvelopelor tale și te avertizează atunci când trebuie să te oprești pentru a le umfla.

INSTALARE ISOFIX

Punctele ISOFIX ușor accesibile fac rapidă și ușoară instalarea sau dezinstalarea unui scaun pentru copii, fără a fi a avea nevoie de un contorsionist.

6 AIR BAGURI

Nissan Micra oferă protecție mulțumită celor șase airbag-uri standard, la care se adaugă avertizările pentru centurile de siguranță și reglarea înălțimii centurii de siguranță atât pentru conducătorul auto și pasagerul din față cât și pentru pasagerii din spate.