Daune

Nu poți stopa evenimentele neprevăzute, dar poți face reparațiile fără stres

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Uită de programări și plimbări în alte service-uri. Uită de cozile interminabile de la constatări și de stresul aprobării dosarelor de daună. Înțelegem că un accident este un eveniment suficient de stresant cât să nu mai fie nevoie să aloci ore întregi completând documente și alergând între asigurator și service. La BADSI tot acest proces este simplificat pentru că se desfășoară într-un singur loc. Am făcut peste 12.000 de constatări și am reparat tot atâtea autovehicule. Lucrăm cu cele mai importante societăți de asigurare din România pentru ca tu să nu fii nevoit să te deplasezi până la sediul acestora pentru constatare. 

Acum poți împărți responsabilitatea și stresul cu o echipă de oameni care știu ce fac și te pot ajuta să îți repari mașina în cel mai scurt timp posibil. Te îndrumăm, pas cu pas, pe tot parcursul soluționării dosarului de daună. Odată ce ai făcut o programare la unul dintre consilierii noștri, aceștia te vor îndruma pe tot parcursul procesului.

Constatarea se face cu ușurință de către persoane cu experiență, care au întocmit peste 12.000 de dosare de daună. Colegii noștri participă, în mod constant, la cursuri de pregătire pentru a rămâne conectați la noutățile legislative din domeniul asigurărilor. Ei te vor îndruma cu privire la fiecare pas până la aprobarea dosarului și reparația mașinii. 

Poți ajunge la noi și dacă ai o constatare deja făcută la un asigurator. În service-ul BADSI poți solicita o reconstatare. Specialiștii noștri vor re-evalua dauna și îți vor transmite și opinia lor. 

Pe toată perioada în care mașina ta este în reparație, îți vom asigura o mașină de schimb pentru ca evenimentele neplăcute să nu îți afecteze rutina zilnică.

Solicită o întrevedere cu un consultant

Completează formularul de mai jos şi unul din colegii noștri te va contacta în curând pentru a îţi transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.