Skip to main content
Maxus

Actualizează-ți flota de afaceri cu Maxus e Deliver 3: Cel mai bun furgon electric din România

By 02/05/2023No Comments
Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice pentru livrare România Maxus e Deliver 3 de vânzare România Vehicule comerciale electrice România Prețul Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice de livrare România Specificațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice pentru marfă România Caracteristici Maxus e Deliver 3 România Vehicule electrice pentru flote România Autonomia Maxus e Deliver 3 România Dealeri de furgonete electrice pentru livrare România Bateriile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice durabile România Spațiul de încărcare Maxus e Deliver 3 România Cele mai bune furgonete electrice România Eficiența Maxus e Deliver 3 România Soluții de transport electric România Capacitatea de încărcare Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice cu emisii zero România Configurațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice accesibile România Interiorul Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice fiabile România Exteriorul Maxus e Deliver 3 România.

 

În timp ce România se îndreaptă către un viitor mai verde, nu există un moment mai bun pentru a actualiza flota dvs. de afaceri cu Maxus e Deliver 3, cel mai bun furgon electric din România. De la costurile reduse de întreținere și funcționare la zero emisii de carbon, Maxus e Deliver 3 oferă o soluție de transport durabilă și eficientă pentru orice afacere.

 

Cu o autonomie de până la 342 km și o capacitate de încărcare de până la 1,1 tone, Maxus e Deliver 3 este perfect pentru transportul de bunuri și servicii în oraș și în afara lui. Cu un timp de încărcare rapid de 45 de minute pentru 80% din baterie, Maxus e Deliver 3 vă permite să reveniți rapid la afacerile dvs. fără a pierde timp prețios.

 

În plus, Maxus e Deliver 3 este echipat cu cele mai recente tehnologii de siguranță, inclusiv asistență la frânarea de urgență și sistem de monitorizare a unghiului mort, asigurând o călătorie sigură și confortabilă pentru șofer și pasageri.

 

Cu Maxus e Deliver 3, afacerea dvs. se va bucura de o imagine ecologică și de costuri mai mici pe termen lung. Nu ratați șansa de a vă actualiza flota de afaceri cu cel mai bun furgon electric din România – Maxus e Deliver 3. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre această soluție de transport durabilă și eficientă.

Maxus E-DELIVER 3

O DUBIȚĂ ELECTRICĂ, MULTE OPȚIUNI
ALEGEȚI ÎNTRE VAN SCURT SAU LUNG
BATERIE ȘI ÎNCĂRCARE
ÎNCĂRCARE
AUTONOMIE SI CONSUM
CULORI
GARANȚIE