Skip to main content
Maxus

Maxus e Deliver 3: Furgoneta electrică perfectă pentru nevoile afacerii tale în România

By 02/05/2023No Comments
Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice pentru livrare România Maxus e Deliver 3 de vânzare România Vehicule comerciale electrice România Prețul Maxus e Deliver 3 România Mașini electrice de livrare România Specificațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice pentru marfă România Caracteristici Maxus e Deliver 3 România Vehicule electrice pentru flote România Autonomia Maxus e Deliver 3 România Dealeri de furgonete electrice pentru livrare România Bateriile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice durabile România Spațiul de încărcare Maxus e Deliver 3 România Cele mai bune furgonete electrice România Eficiența Maxus e Deliver 3 România Soluții de transport electric România Capacitatea de încărcare Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice cu emisii zero România Configurațiile Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice accesibile România Interiorul Maxus e Deliver 3 România Furgonete electrice fiabile România Exteriorul Maxus e Deliver 3 România.

Maxus e Deliver 3 este o furgonetă electrică eficientă și fiabilă, concepută special pentru nevoile afacerii tale. Cu o autonomie impresionantă de până la 342 km, această furgonetă electrică este ideală pentru companiile care doresc să își reducă costurile de combustibil și emisiile de carbon.

 

În plus față de eficiența sa energetică, Maxus e Deliver 3 este concepută să fie versatilă și ușor de utilizat, făcând-o perfectă pentru orice afacere. Încărcătura utilă de până la 905 kg și spațiul generos de încărcare asigură că această furgonetă electrică este potrivită pentru orice sarcină de transport.

 

În plus, Maxus e Deliver 3 vine echipată cu caracteristici tehnologice avansate, cum ar fi sistemul de asistență la frânare de urgență, sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri și sistemul de asistență la păstrarea benzii, asigurând o experiență de conducere sigură și confortabilă.

 

Cu vânzările de furgonete electrice în creștere în România, Maxus e Deliver 3 este alegerea perfectă pentru afacerea ta. Descoperă beneficiile acestei furgonete electrice fiabile și eficiente pentru afacerea ta și alege Maxus e Deliver 3 astăzi.

Maxus E-DELIVER 3

O DUBIȚĂ ELECTRICĂ, MULTE OPȚIUNI
ALEGEȚI ÎNTRE VAN SCURT SAU LUNG
BATERIE ȘI ÎNCĂRCARE
ÎNCĂRCARE
AUTONOMIE SI CONSUM
CULORI
GARANȚIE