Skip to main content

Nissan Juke

UN TREND-SETTER PRIN DEFINIŢIE

Prin designul nonconformist și stilul unic, Nissan JUKE a revoluţionat încă de la prima versiune. Acum, noul Nissan JUKE este pregătit să impună un nou standard în segmentul compact crossover.

Vino în showroom-ul BADSI și descoperă noul Nissan JUKE!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru noul Nissan JUKE model Visia DIG-T 115CP prin intermediul programului Rabla 2020

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

O SILUETĂ SEDUCĂTOARE

Linii distinctive, lumini inteligente, design impunător, jante de aliaj de 19″ și un plafon cu accente sportive. Te fascinează prin aerodinamica sporită și ținuta elegantă. Călătoriile sunt mai plăcute ca niciodată!

NOUA SEMNĂTURĂ LUMINOASĂ NISSAN JUKE

Un design unic pe care doar noul JUKE putea să îl surprindă. Luminile LED se apropie foarte mult de lumina naturală, sporind vizibilitatea pentru conducătorul auto.

DESIGN ICONIC PENTRU BLOCUL OPTIC SPATE

Farurile LED spate cu design “Bumerang” subliniază noua identitate luminoasă Nissan. Luminile LED te fac mai vizibil în trafic și îți conferă un plus de eleganță și stil. Eleronul spate adaugă un plus de personalitate, dar îmbunătățește și aerodinamica noului Nissan JUKE.

Vino în showroom-ul BADSI și descoperă noul Nissan JUKE!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru noul Nissan JUKE model Visia DIG-T 115CP prin intermediul programului Rabla 2020

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke

CHIAR SUB OCHII TĂI

Concentrat la călătorie. Cu Advanced Drive-Assist Display toate informațiile de care ai nevoie, inclusiv computerul de bord, navigația, comenzile audio și multe altele se află într-un singur loc, ușor de accesat și de urmărit, pentru ca tu să fii atent la drum.

TOT CE AI NEVOIE LA DISPOZIȚIA TA

Noul Nissan JUKE este echipat cu un ecran tactil de 8″”, un adevărat hub de comunicare care te ține informat, în control și conectat cu lumea înconjurătoare.

Nissan Intelligent Mobillity Monitorul Intelligent Around View Nissan Juke 2019

SPAȚIUL TĂU PERSONAL

Designul revoluționar al noului Nissan JUKE se reflectă și la interior. De la finisaje de înaltă calitate până la comenzile intuitive, noul Nissan JUKE pune performanța în centrul aventurii. Tehnologia avansată îţi este la îndemână. Difuzoarele integrate în tetiere și sistemul audio transformă incinta într-o sală de concert. Scaunele sport care urmăresc linia corpului te țin în siguranță.

Monitorul Intelligent Around View Nissan Intelligent Mobillity
Nissan Intelligent Mobillity Nissan Connect

INTEGRARE INTELIGENTĂ

NISSAN JUKE – MEREU CONECTAT LA LUMEA TA

Noul Nissan JUKE este echipat să țină pasul cu tine și cu stilul tău de viață dinamic. NissanConnect folosește cele mai noi tehnologii și aplicații precum Apple CarPlay, Google Home și chiar Wi-Fi pentru a te ține permanent informat și pentru a-ți asigura un plus de confort.

CONECTIVITATE

Imaginează-ți că ai urcat în noul tău Juke și muzica preferată este selectată, navigația este pregătită și mesajele sunt gata pentru a fi citite. Acesta este noul mod de a rămâne conectat în permanență. Apple CarPlay sau Android Auto conectează smartphone-ul tău pentru o călătorie mai sigură și mai plăcută. Noul Nissan JUKE poate fi și un hotspot Wi-Fi, pemițându-ți să  te conectezi și cu alte dispozitive.

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Te simți incomodat de spațiile de parcare prea înguste? Tehnologia Around View Monitor dispune de un sistem de camere video ce oferă o vizibilitate panoramică 360° a mașinii tale, cu focalizare selectabilă pe partea din față, din spate sau la bordură, pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și cu mare precizie.

Află mai multe despre Nissan Intelligent Mobility.

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

SISTEME AVANSATE DE SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ LA CONDUS

În orice activitate cotidiană este plăcut și confortabil să ai ajutor.  Te poți baza pe noul Nissan JUKE indiferent de situație. De la recunoașterea semnelor rutiere, la semnalizarea mașinilor aflate în unghiul mort, până la atenționarea în cazul bicicliștilor sau a pietonilor care pot apărea pe neașteptate în drumul tău

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

TEHNOLOGIA PROPILOT

Disponibilă pe modele cu transmisie DCT,  tehnologia Nissan ProPilot, duce experiența de condus la nivelul următor. Tu doar conduci așa cum faci mereu, dar acum știi că noul Nissan JUKE este gata să intervină la frânare, la virare sau la accelerare, pentru ca tu să rămâi în siguranță, pe banda potrivită și în control atunci când ai putea fi în pericol.

SCAUNE SPORT TIP MONOFORM CU INCINTE ACUSTICE INTEGRATE ÎN TETIERE

Bucură-te de calitatea sunetului de la BOSE. Incintele acustice încorporate în tetiere pentru conducătorul auto și pasagerul din faţă, redefinesc experiența audio la bord și aduc muzica mai aproape. Scaunele sport sunt atât de confortabile încât nu îți vei mai dori sa pleci din noul tău JUKE

TE VA ÎNCÂNTA

Indiferent unde te duc drumurile zilnice, este atât de plăcut să te afli la volanul noului Nissan JUKE. De la răspunsul prompt al motorului turbo cu greutate redusă, la schimbarea rapidă a treptelor de viteză; de la șasiul din oțel rigid, foarte robust, la direcția și suspensia sport, noul Nissan JUKE se manevrează cu mare ușurință. Adaugă tehnologii și moduri de conducere care maximizează precizia manevrelor și verifică zâmbetul care îți va apărea cu siguranță pe față! 

Citește aici review.

TRANSMISIE DCT CU PADELE

Te simţi mult mai conectat de noul tău Nissan JUKE. Schimbătorul cu padele de pe volan oferă un răspuns rapid şi eficient în schimbarea treptelor de viteză, pentru un plus de adrenalină.

Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019
Nissan Intelligent Mobillity Nissan Juke 2019

MODURI DE CONDUS

Selectează „ECO” pentru o eficiență sporită a consumului de combustibil, „Standard” pentru a avea un echilibru între eficiența consumului de combustibil și performanță sau „Sport” pentru emoții trăite la maxim.

TRANSMISIE AUTOMATĂ (DCT)

Transmisia automată în 7 trepte DCT (Dual Clutch Transmission) oferă confort şi reactivitate. Este asociată schimbătorului cu padele de pe volan pentru o experienţă de condus completă.

TRANSMISIE MANUALĂ

Transmisia manuală în 6 trepte livrează puterea de care ai nevoie. Tehnologia de ultimă generaţie oferă reactivitate şi performanţă.

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE VERSATIL

Noul Nissan JUKE este dovada că poți mixa distracţia cu practicul. Cu ajutorul portbagajului modulabil, acesta este proiectat pentru a încărca, descărca şi transporta uşor bagaje, obiecte voluminoase, lungi sau late. Este adaptabil la fel ca și tine.

Cu o capacitate a portbagajului de peste 422 litri, noul Nissan Juke are o multitudine de spaţii de depozitare pentru bagaje, cumpărături şi multe altele.

Porturile USB prezente atât în față cât și în spate sunt ușor accesibile pentru toți pasagerii

Cu acest spațiu de depozitare atât practic și confortabil, experiența de condus devine și mai plăcută.

Bancheta spate fracționabilă extinde capacitatea de încărcare a Noului Nissan JUKE astfel încât să îți poți transporta toate bagajele, fără grija ca trebuie să lași ceva acasă.

Cafeaua ta preferată va fi păstrată în siguranţă, în suportul special în timp ce tu conduci.

SISTEM DE MĂSURARE A PRESIUNII ÎN PNEURI (TPMS)

Monitorizând constant toate cele 4 roți, noul Nissan JUKE te avertizează dacă presiunea scade în oricare dintre pneuri.

6 AIRBAG-URI STANDARD

Cele șase airbag-uri protejează pasagerii și conducătorul autoturismului la impactul frontal și lateral.

Vino în showroom-ul BADSI și descoperă noul Nissan JUKE!

Descoperă cea mai bună ofertă de preț pentru noul Nissan JUKE model Visia DIG-T 115CP prin intermediul programului Rabla 2020