Skip to main content
Știri

Măsuri de protecție la BADSI

By 15/03/2020December 17th, 2021No Comments
masuri de protctie impotriva coronavirus

În contextul pandemiei de Coronavirus, și declarării stării de urgență în România începând din 16 martie, am luat la BADSI o serie de măsuri preventive care să ajute atât angajații cât și clienții noștri să fie în siguranță și să ne permită desfășurarea normală a activității.

Lucrăm activ la menținerea unor standarde de igienă ridicate și la implementarea unor reguli generale de urmat, care să ne ajute să evităm posibila infectare cu virusul COVID-19.

Dorim pe această cale să anunțăm toți clienții că măsurile luate de noi sunt gândite să minimizeze orice risc pentru dumneavoastră.

Colegii noștri cu condiții de sănătate preexistente vor rămâne acasă pentru a evita riscul de infectare. De asemenea, recomandăm colegilor noștri care prezintă semne de răceala sau gripă sa rămână acasă.

Îndemnăm la evitarea locurilor aglomerate precum mall-uri, transportul în comun, diferite adunări și evenimente, pentru a minimiza potențialul risc de infectare cu coronavirus.

Pentru a nu răspândi panica și a avea tot timpul informațiile corecte, ne informăm numai din surse oficiale în care putem avea încredere.

Cele mai frecvente simptome ale virusului COVID-19, conform World Health Organization sunt: febra, senzația de oboseală, tuse uscată. Unii pacienți pot prezenta simptome precum: dureri, congestie nazală, secreții nazale, gât iritat.

Senzațiile pot apărea treptat și de aceea este recomandată izolarea la domiciliu a persoanelor cu un risc crescut de infectare.

Dacă prezentați aceste simptome vă sfătuim să luați legătura cu medicul dvs. de familie sau să sunați la numărul de telefon dedicat 0800 800 358. 

O serie de măsuri și reguli pe care le vom adopta atât pentru siguranța angajaților cât și pentru clienți:

  • Se recomandă păstrarea unei distanțe de 1 metru între persoane.
  • Accesul în interiorul atelierelor este restricționat pentru clienți.
  • Efectivul de lucru este redus la 16 colegi din cauza protocolului de prevenire a contaminării si a impactului financiar al situației de urgență.
  • Test Drive-urile se vor realiza diferit și anume clientul va conduce și cosilierul îl va însoți pe bancheta din spate – mașina va fi dezinfectată după fiecare Test Drive.
  • Pentru a evita  deplasarea cu mijloacele de transport în comun, colegii noștri se vor grupa în funcție de zonele în care locuiesc, în mașinile personale. Colegii care nu dispun de mașină personală vor putea folosi mașinile disponibile pentru Test Drive.
  • Persoanele care au intrat în contact cu oamenii veniți din zonele afectate vor rămâne izolate la domiciliu.
  • Spălarea cu apă și săpun a mâinilor cât mai des și evitarea atingerii feței.
  • Dezinfectarea mâinilor după contactul cu banii și documentele.

Aceste măsuri sunt adoptate pentru siguranța personalului și clienților noștri, activitatea BADSI nu se va suspenda și ne puteți vizita în continuare la showroom.

Pentru o privire mai detaliată asupra situației create de coronavirus în România și în lume vă propunem următoarele resurse în care noi avem deplină încredere.

Informații de bază despre Coronavirus: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019

Recomandări pentru sectorul public: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public

Recomandările MAI legate de coronavirus: https://www.mai.gov.ro/utile/

Datele oficiale despre Coronavirus: https://ourworldindata.org/coronavirus

Date generale despre coronavirus: https://en.wikipedia.org/wiki/Coronavirus

Important: acest articol va fi updatat în funcție de cele mai noi știri!